ТИФОМАНИЈА!

Член од
16 октомври 2024
Мислења
15
Поени од реакции
46
Срамота у првава слика што некои има извадено Мзт уни банка маичка и нешто мафијаш ја превртил копиљот
Dete ja imase izvadeno i koga vidovme ja trgnavme toa e nego neli bese sremota onaa maicata so ja zemavte crna sto ja iznaslikavte pola aerodrom mislis zastava ste semale pa uste i ja zapalivte so upaljac na sred utskmica

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.749
Поени од реакции
39.629
Од неандерталци и не можеш друго да очекуваш, и после 6 години одкако го убија, не го оставаат детето да почива во мир.

Ама па и што да испадне од луѓе што си ги дупат снаите додека синовите им шљакаат по скелиња низ Швајцарија и Австрија? Надополни го ова со следење и клањање на педофилот, убиецот и лажниот пророк свињата мухамед и не ножеш да очекуваш дека ќе испадне некоја интелектуала и цивилизираност. Људскиот шлајм и говна ти се неандерталците.

Член од
4 јуни 2024
Мислења
4
Поени од реакции
3
Dete ja imase izvadeno i koga vidovme ja trgnavme toa e nego neli bese sremota onaa maicata so ja zemavte crna sto ja iznaslikavte pola aerodrom mislis zastava ste semale pa uste i ja zapalivte so upaljac na sred utskmica
Ако сте виделе 5 слики со маичката не значи дека пола аеродром се има сликано со нејзе , а горењето на маичката беше од причина што маичката е само за горење и мочање нај битно од се е дека ве измочавме у секој можен начин

Член од
11 октомври 2022
Мислења
226
Поени од реакции
610
Одлично гостување и на Кумани (y)
Супер бројка, со оглед на тоа што дојдоја со коли, се гледа огромен напредок и нека ја продолжат македонштината во нивниот град !
После Комити, тие се со најдобра бројка шо била во Битола во последните неколку сезони...
Околу 50-70 души со коли, 181км во еден правец.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.273
Поени од реакции
5.365
Фала на сви што на било кој начин помогнасва да има 2 навивачке групе очигледно не е ни тешко ни проблем само нема се воља.
Надам се дека ќе може да узвратимо исто на сви што ќе сакав да дојдев куде нас кд се пушти сала.

Attachments

Член од
25 август 2023
Мислења
390
Поени од реакции
723
Дојди фати направи подобро ако можеш, лесно е да јадете гомна како треба и како не треба пола од вас тука на форумов еден терет на свој грб не сте превземале за своите групи освен јадење гомна на тастатура. Колку што знам Пирати не навиваат веќе така да можеш да размислиш повеќе за во својот двор друже.
Автоматски споено мислење:

Хахахаха има полнолетни но на ЦПБ е дефинитивно најдобра младината на ултрас сценава кај нас. Ако успеат да се задржат тие три четири помлади екипи за 10 години би им немало рамен.
Автоматски споено мислење:

Само изрази желба, кога ќе посакаш можеш да не запознаеш.
Една од причините е смена на генерации плус голема дупка помеѓу генерациите…
Настани од минатото, политика, личен интерес итн.
Imavte edna prilika za zapoznavanje kaj univerzalna ama zavrsi so izvinete nema da se povtori i poleka malce so ponasanjevo prema Komiti imaj pocit sepak imas 15 godini i nisto ne znaes seuste adrenalinot deluva , znaes deka na sobir ne e kajgana forum:)

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2021
Мислења
403
Поени од реакции
4.207
Дали дербито во Скопје ќе биде со две навивачки групи?
Зборувам за натпреварот Вардар-Тиквеш?
Среда е државен празник, и неработен ден, така да сите предуслови за добро дерби се исполнети.

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Дали дербито во Скопје ќе биде со две навивачки групи?
Зборувам за натпреварот Вардар-Тиквеш?
Среда е државен празник, и неработен ден, така да сите предуслови за добро дерби се исполнети.
Јас мислам дека не си сериозен :D :D :D гледаш Достојниот вика забрана имале :pos:

Член од
26 август 2024
Мислења
36
Поени од реакции
328
Морааааааааав :pos: :jeeee:

Овие од странава "Охриѓани" сигурно ја пратите на FB се најголеми легенди во Македонија :pos:

Пратите сега сликава хахахаххахахах
Vo mojot zivot, za site ovie 30 godini nesto vakvo smesno i LEGENDARNO nemam videno. Ova e fizicka manifestacija i olicetvorenie na humorot ko poim. Da se vrati kumanovecot sho go pofali bitolskio humor za najdobar vo svet sea tebe bi ti ja dodelil titulata. :cuc:

Daj uozbili se malce ne ti lici na godinite. Ili uste te drzi rakijata od sabotata? :vozbud:

Член од
26 март 2022
Мислења
585
Поени од реакции
5.438
За ПОМАЛКУ ОД 72 ЧАСА има натпревар Вардар - Тиквеш во Скопје. Кога сте во план да ја пуштите дозволата за гостински навивачи, или пак Лозари ќе бидат кривите за недоаѓање? Нецели 72 часа, тивко, тивко, ќе рече човек заборавивте на нас.
Денес пративте, веднаш ви беше испратен одговорот, повели слика.

Секој пост ти е лага до лага, среќа што за се има докази, освен за тоа дека паролата ,,Дојде главната група" е напишана на стадион, иако ваши членови и Чкембари со маички, беа веднаш до Комити за да гледаат се што се случува во копот и повеќе од јасно е дека ќе се забележеше тоа. Ама лажи си се, исто како и пред година дена. :)

А поголеми плачковци од вас немало ниту ќе има. Почнувајќи од најистакнатиот ,,воџа" кој бега од ситуација 2 на 2, додека неговиот другар останува и јаде ќотек од екипа 45+ :)

Тој па е посебен случај, нападна, се изрезили пред цела јавност, па уште и пријави во Полиција напад и дека бил повреден во главата. Е па има ли бе поголемо дно?:)

А ,,тивко, тивко" беше во Охрид, каде што копот ви беше празен, дур вие уште еднаш одлучивте помеѓу Тиквеш и Еурофарм Пелистер да го изберете второто.

Затоа, жити се не се резили со вакви глупости. :)

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom