- Член од
- 18 октомври 2024
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 23
Allo cikembari sedete mirni da ne pocneme i nie sliki ta stavameПрегледај го приврзокот 432528
И ние имаме чизми во подрумите
Allo cikembari sedete mirni da ne pocneme i nie sliki ta stavameПрегледај го приврзокот 432528
И ние имаме чизми во подрумите
Можете да почнете и да одите на утакмици ко за променаAllo cikembari sedete mirni da ne pocneme i nie sliki ta stavame
Океј е пецкање не се смееме на тоа туку на "тежок удар 2 дена пред дерби " "само 2 часа по поставување "Поента за паролата беше да се симне од местото каде што била поставена. За на форум океј да има пецкање како неколку дечки отишле ја земале и поставиле на нејзино место друга парола. Да беше објавена на официјален профил превртена парола за најава па да има негативни коментари океј. Ама ова е интересно пецкање според мене
Објавата која ја цитираш е од профил на цпб, веројатно сакал да биде ирониченОкеј е пецкање не се смееме на тоа туку на "тежок удар 2 дена пред дерби " "само 2 часа по поставување "
Како и да е ако се млади деца добро е да има интерес и да заживее малку рувалитетот за другото ќе си научат со време
Шосторе страшнооо бееееAllo cikembari sedete mirni da ne pocneme i nie sliki ta stavame
Алооооо ојдееееен хахахахахахах.Прегледај го приврзокот 432636
Децата се вратија од екскурзија со изгубен дуксер и падната маица рибари изола
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 432638
Нели ви се браќа?Алооооо ојдееееен хахахахахахах.
Имате прелепено мајца со лого од Изола.
Барем да испечатевте со лого на Рибари Охрид....
Знам дека сте деца, ама ова е пресмешно.....
Хахахахахахах уште се смеам
Okej e ziveli, sfativme deka vie ste najrealna prikazna i se zamarate 500 pati go povtarash istoto kazi neshto ponovoНа олку најави, ако не напрајте екстра дерби стварно ќе е жално...
Ама...
И една сугестија до двете групи.
Зошто не излегувате надвор од Скопје?
Сем едно одење во Битола ако играте полу финале, финале со Пелистер, нигде не се појавувате, старите генерации на FA и CPB ја дрмаа Македонија.
Никогаш немат да станите сериозна приказна, без напуштање на својот град.
Ако мојме ние во континуитет да сме над 10 гостовања годишно, нз зошто вие не го прајте то... Реално за споредба Охрид цел град е колку пола Аеродром во жители, или од населбите на CPB.
Ќе ви згаснит приказната, тамам пркнавте малце, не се фокусирајте само на дерби...
Ова е само моја сугестија зато постојт форумов.
Не дека ние сме сјајни, ама се трудиме, и гледаме до кј шо мојме да сме со Охрид!
Јас сакам уште подобри групи да имат, да го крениме тифово уште појќе, со добра намера го пишав ова како сугестија!
А сега викендов имаме:
РК Охрид - РК Турда (Европски Куп)
Пелистер - искра ( 1 МФЛ )
Работнички - Мзт ( Кошарка )
#Живели!