мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.962
- Поени од реакции
- 25.069
FeredjeNe znam shto mu fali na ova sushtestvo...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FeredjeNe znam shto mu fali na ova sushtestvo...![]()
Hahaha kako e mozhno tolku glupavi/kloshari vo 600k narod.. kako edna majka da ve rodi![]()
Има таму една статистика кои се најглупи во Европа. Што мислиш кои се и зашто како земјите што се подалеку од таа земја статистиката вели се се попаметни? Дали таа земја ги влече и соседите надоле во таа статистика со малцинствата што ги има?Hahaha kako e mozhno tolku glupavi/kloshari vo 600k narod.. kako edna majka da ve rodi![]()
Po pameten bi bill da go stopirashe ovde recenicata. Vo momentot koga ke sfatite shto pishuete, togash vi e prviot cekor kon napredokot i idninata. Vaka nemate spasНие сме глупави
Po pameten bi bill da go stopirashe ovde recenicata. Vo momentot koga ke sfatite shto pishuete, togash vi e prviot cekor kon napredokot i idninata. Vaka nemate spas![]()
Прегледај го приврзокот 432592
Прегледај го приврзокот 432593
Dobar den braca aj sega da ideme so eden talicen izbor od brakata so edna nivna sestra Doruntina Shala koja mnogu sakam da ja ebam i da ja lizam i prejaka e stv vredi da se ima seks so ovaa zverka lepotica uzivajte
Од што е дебел,Флеш почна сам сс себе да си збори.
Abe smeni si password be!kakov fles ovoj koj znae koj e me kopira ne se moi tie izbori da znaete ne go znam ovoj sho postira po stilto se gleda saka da bide ko mene ali koj go ebe
ne be brat nov akaunt e gledas so kirilicna azbuka pisal MXC23 gledas nekoj mangup e ali ako ako ke vidimewAbe smeni si password be!
Nekoj ti go ima hakirano Profilot!
Pa gledash deka se dva prolila so istite bukvi!
Toa не го пери фактот дека сам си пишува и се цитира од двата профилиPa gledash deka se dva prolila so istite bukvi!
ednite se napishani na latinica drugite na kirilica i vo toa e vicot. Koga gi gledash lici na istiot profil!
MXC (Latinica) i MHS(Na kirilica napishano e MXC) za softverot od forumov toa se razlichni bukvi i zatoa dozvolil registracija.
Inache Datum na registracija i broj na poraki im e razlicen!