Ми е страв да не се рокнеш ако не тепа Камала.Ај види што цитирав па после прави се паметен. На тој твит има видео дека Камала си ги мести слушалките, а уствари носи слушалки како што сите што снимаат поткасти или се на радио шоу носат.
а еве ти и за дебатата
Истите обетки ги носи цела година ама некои ликови сега после 9 месеци открија дека тоа се слушалки. Колку треба да ти фали нешто за во тоа да веруваш.
Pa ti kazav deka ne si objektiven, nego deka si bas subjektiven i deka samo od strana na vs. zapad gledas.Фер.
Ај сеа кажи нешто конкретно што јас сум го напишал, или споделил, а со кое не се согласуваш... Пошто тоа би било дискусија каде би можеле да дискутираме што е објективно, што не е, и дали јас сум објективен. Но со ова сега само уште да ми дадеш време да се испружам на тросед пред да облечеш бел мантил и да продолжиш да го изиграваш Сигмунд Фројд.
А со ганц нови акаунти кои имаат таков нападен конфронтирачки став - не дебатирам озбилно. Праксата докажала дека повеќето се дупли аканути на познати пациенти.
Хаахахахахахха ме заболе курот кој ќе тепаМи е страв да не се рокнеш ако не тепа Камала.
Субјективност? Во што, во светогледот?Pa ti kazav deka ne si objektiven, nego deka si bas subjektiven i deka samo od strana na vs. zapad gledas.
Ne se soglasuvam so mnogu sranja sto spodeluvas od tie tviter profili ama nema da go dolzam.
Posle ide spin,pa diskreditiranje na osnov nov akaunt za da izlezes pobednik. Kako sto rekov, se boris so veternici prijatele, totalno si izbegan.
Доста од тоа е чистo МЕМЕ или пародија, али тоа не се стекнува од гледање на папагали што повторуваат на телевизија и по редит.Ви се смеам на глупостиве што верувате. Телепромптер, слушалки, имигрантите јаделе кучиња и мачки во Охајо и што ли уште не
Оди испрди се во ВЦ ако си гравчетавче најаден. ХехехеХаахахахахахха ме заболе курот кој ќе тепа
Ви се смеам на глупостиве што верувате. Телепромптер, слушалки, имигрантите јаделе кучиња и мачки во Охајо и што ли уште не
Рече лик што ја поддржува Демократската партија каде што членуваат кловнови како Камала, Бајден, Ненси Пелоси, АОК, Берни, Њусом и сличнитеКамала немала потенцијал, ама Трамп што не може едно ебено прашање да разбере а камоли да одговори, тоа е небитно, за него други критериуми важат. Разбирам некој што смета дека треба да се високи критериумите за претседател, и треба да се... ама да не беше Трамп на другата страна па да ви поверувам дека од таму тргнувате. По не знам какви тестови за когнитивни, вербални и останати умствени способности, жената е Ајнштајн за него. Ама ете се смеела иритантно и повторувала фрази.
Се жалевте Камала не знаела да дебатира и не се појавува на интервјуа - се појави и на дебата и на интервју и го рашљака и Трамп и тој од Фокс Њуз. За разлика, Трамп упрпа за нова дебата (немало време) бега ко пиченце и се појавува само на „проверени“ односно SAFESPACE места и каде што ќе му пеат пофалби и ќе му се воодушевуваат. Ете сега едно имаше малку поцврсто интервју со Блумберг њуз, тотално се покака, не разбра ниедно прашање, едно прашуваат друго одговара, избегнуваше се што можеше, ај што е фолирант, веќе и мозоков тотално му откажува на човеков, ги откажува сите можни интервјуа периодов. Најголемиот кловн во политиката.
Хинт: Сите се пeдеpи од таа white dudes. И не се заебавам, навистина буквално се пeдеpи.