- Член од
- 17 април 2024
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 1.369
Боже Господе како човеков е уште на функција?
Боже Господе како човеков е уште на функција?
Се разбира, а ние само добро наоружување да имаме....а финансирањето на тие кампови да биде на сметка на наведените општини и нивните градоначалници...
e ova e faza na ludost, na koj shto licniot problem, ti izgleda kako da e gllobalen.Албанците сакаат да се населат тука исис и алкаеда. Тоа многу ќе им помогне у нивните планови. Многу ќе им го олесни бркањето на каурите.
На пример, нема да мораат више секојдневно да се мучат да сквернават цркви, да тепаат каурски деца или да рушат каурски гробишта. Овие муслимани што ги примиле тоа ќе го прават наместо нив.
Рачуницата е таа - они му дужат све на Западот и затоа ќе праат све што треба, т.е. ќе населат овде исис и алкаеда за да не идат истите по запад да серат, кољат и силуваат и тие пак, ќе испаднат дужници на Албанците, кои ги примија и они ќе праат сите срања наместо нив (работи како СвАтанасиј во Тетово или Смилковско или слично).
Процентот на муслимани ќе скокне, каурите полесно ќе бидат избркани, а Западот нема да мора да ги прими тие гомна кои сега гледаме што праат таму.
Во оваа ситуација нуклеарен конфликт е единствен спас за нас.
ретард кажи што мислиш дека не е точно, батали ад хоминемe ova e faza na ludost, na koj shto licniot problem, ti izgleda kako da e gllobalen.
Zatoa brati ti treba terapije
Утре да сум уредник би ги канел Села, Касами и Османи, нека гледа народ.и јас ги слушав, отров.
Овие канал 5 ми делува како да заговараат некоја федерализација. Секоја емисија за тоа им е веќе месеци наназад. Не знам тоа дали го праат за кликови или со некоја задна намера.Утре да сум уредник би ги канел Села, Касами и Османи, нека гледа народ.
Нека си заборават на федерализација, на зелена маса ништо веќе нема да добијат.
Тоа е и целта, таа тема да е контролирана и да е посакувана, се плашат од македонската реакција, па затоа ќе ни пласираат теми со кои сами ќе кажеме дека е подобро да се подели земјата, ништо не сме научиле од нашата историја ако дозволиме повторно некој да ни земе земја, ако сака наша земја нека се спрема за последиците, но јас овој проблем не го гледам толку кај народот, народот е свесен дека изродениот македонски политичар сака да не продаде.Овие канал 5 ми делува како да заговараат некоја федерализација. Секоја емисија за тоа им е веќе месеци наназад. Не знам тоа дали го праат за кликови или со некоја задна намера.
глупсоне, овој збори за меритократијаhttps://www.facebook.com/share/v/wcZxqPFGPoktP62p/
Ovoj bi treba da bide najpametniot makedonec vo ova drzava.. shteta shto go nema vo Kajgana za da im dade lekcija na nekoji ludaci ovde.
Od kad sunce sijaглупсоне, овој збори за меритократија
ти збориш за балансер
сфаќаш нешто?
https://www.facebook.com/share/v/wcZxqPFGPoktP62p/
Ovoj bi treba da bide najpametniot makedonec vo ova drzava.. shteta shto go nema vo Kajgana za da im dade lekcija na nekoji ludaci ovde.
Мислиш знае Тигри што е меритократија ? Нема научено оти југословенско-српските служби го имаат дискриминираноглупсоне, овој збори за меритократија
ти збориш за балансер
сфаќаш нешто?
shto imam jas licno nauceno, i na shto sum sposoben jas, veruvaj drugar deka ti i Bjorn zaedno 3 zhivoti da zhiveete ne mozhe da stigneteМислиш знае Тигри што е меритократија ? Нема научено оти југословенско-српските служби го имаат дискриминирано
tebe ke ti odgovaram samo koga ke zavrshish so intenzivnata terapijaглупсоне, овој збори за меритократија
ти збориш за балансер
сфаќаш нешто?