Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
36.000Здраво
Сакам да земам кредит од 18 иљади денари, ако направам договор да ги вратам за месец дена колку ќе треба да им вратам?
Иди кај сладоледот дава со камата 20%Здраво
Сакам да земам кредит од 18 иљади денари, ако направам договор да ги вратам за месец дена колку ќе треба да им вратам?
20% samo u prvi 2 saata..Иди кај сладоледот дава со камата 20%
Зошто мислиш дека не се сериозни?Ако може некој сериозно да одговори![]()
разгледај по веб странине на друштвата што даваат брзи кредити некои првиот кредит го даваат без камата т.с колку земаш толку враќаш или барем така се рекламираатЗдраво
15% и да му пратиш слика од жена ти да го шиљи малце.Иди кај сладоледот дава со камата 20%
Ми требаат факти, не велам дека не е точно тоа но некој подетално да објасни.Зошто мислиш дека не се сериозни?
A da ne go tupish i da pojdish i da si prashash sam?Ми требаат факти, не велам дека не е точно тоа но некој подетално да објасни.
А како ке ги вратиш штом не си вработен?Колку можам да земам макс сума од овие брзи кредити ако не сум вработен?
ce dava 9ka pod kirija i ce sobei nekoja paraА како ке ги вратиш штом не си вработен?