Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.219
Поени од реакции
415
Још 2-3 провизиичке и ете га отварање, спреман е и плоштад и сала за 11 ноември :D
Тамн у кампању за избори следеќу годину.

На курчу му е нудено 150.000 евра за 3 сезоне али Ацо не га пушта.

Овуј сезону ќе се прикрпи па ваљда следеќу ќе правимо добру екипу.
Брате каква е тај сума па он за 3 године ќе има 40 реално за туј суму може некој србин да искида

Член од
12 октомври 2024
Мислења
6
Поени од реакции
2
Не смо лоши само фали едн бек по могуѓност мак играч да е. Босанац е одличан.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.278
Поени од реакции
5.371
Утепа не тј Грин 44 поена.
Урош не е спреман гледа се ама мож ќе се оправи.
Мачки свака част на тија године још увек гази сс туј његиву гз технику:D

Член од
11 октомври 2022
Мислења
229
Поени од реакции
627
Утепа не тј Грин 44 поена.
Урош не е спреман гледа се ама мож ќе се оправи.
Мачки свака част на тија године још увек гази сс туј његиву гз технику:D
Мачки како од шалу 16 поена, Радукиќ дабл дабл 25 поена и 11 скока. Урош изгледа само знае на али-уп да ги куца, некако како да не се разбира сс играчи, у неколко наврата имаше одлични асистенције. Сг наредни две утакмице Мзт и Пелистер...

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.219
Поени од реакции
415
Ми немамо плејмејкера у екипу да не се лжемо, Луковиќ е играч кој треба да добие топку у руке на зицер да поентира и за тој ни изгледа непродуктиван, Тадиќ одличан на бековску позицију за плеја нема га тј осет, Волер катастрофалан у напад иако кој га има гледано од лани не може да се чуди, Радукиќ малко да поработи на слободни и на моменти на концентрацију и тој е тој тим ни се заснова на странци и среќа Мачки се разбуди и одигра ветерански у второ полувреме али херој на дн и утакницу без дилему е тј плав дечко не га знам прв пут га гледам, врати не у утакницу сс тија две тројке и да не се забрави дека у одбрану играше на тога грина иако ни даде 40+ дете изгина

Факт дека ни фали добар домашан играч зашто немамо га у тим за жал тешко и дека ќе га добиемо

Треба и да ги пофалимо Кумани за одлично навивање

Ќе биде тешка сезона ама мислу дека ќе обезбедимо опстанак без проблем

Член од
12 октомври 2024
Мислења
6
Поени од реакции
2
Ми немамо плејмејкера у екипу да не се лжемо, Луковиќ е играч кој треба да добие топку у руке на зицер да поентира и за тој ни изгледа непродуктиван, Тадиќ одличан на бековску позицију за плеја нема га тј осет, Волер катастрофалан у напад иако кој га има гледано од лани не може да се чуди, Радукиќ малко да поработи на слободни и на моменти на концентрацију и тој е тој тим ни се заснова на странци и среќа Мачки се разбуди и одигра ветерански у второ полувреме али херој на дн и утакницу без дилему е тј плав дечко не га знам прв пут га гледам, врати не у утакницу сс тија две тројке и да не се забрави дека у одбрану играше на тога грина иако ни даде 40+ дете изгина

Факт дека ни фали добар домашан играч зашто немамо га у тим за жал тешко и дека ќе га добиемо

Ја како што гу гледам лигу мислу дека сс едно појачање у јануар може и супер лигу да играмо. Нормално и сс пуну спортску салу.

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.219
Поени од реакции
415
Ја како што гу гледам лигу мислу дека сс едно појачање у јануар може и супер лигу да играмо. Нормално и сс пуну спортску салу.
Поента е што ми немамо наши играчи, еве Дарко Соколов и Ненад Зивчевиќ сс по 40 године играв 35 минута за Гостивар немамо два саглам наши играчи..

Где је и шта ради Марко Симоновски?

Член од
12 октомври 2024
Мислења
6
Поени од реакции
2
Поента е што ми немамо наши играчи, еве Дарко Соколов и Ненад Зивчевиќ сс по 40 године играв 35 минута за Гостивар немамо два саглам наши играчи..

Где је и шта ради Марко Симоновски?
Само он е без клуб изгледа од ветерани. Нема ли некое дете од тија што освоисва Б-девизију

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.278
Поени од реакции
5.371

За наше дете збориш Лука ваљда?

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.219
Поени од реакции
415
За наше дете збориш Лука ваљда?
Да да за њега, подобро њега да га гледам него ли некога од 40 године што још се влече на стару славу

Некој некое инфо за женску екипу гледам службено изгубиле?

Член од
11 октомври 2022
Мислења
229
Поени од реакции
627
После две комплетирани кола МКК Куманово е 7 на табелу, сс -7 поен разлика, наредна ни е против Пелистер у гости...
С'с среќу нека ни е

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.278
Поени од реакции
5.371
Да да за њега, подобро њега да га гледам него ли некога од 40 године што још се влече на стару славу

Некој некое инфо за женску екипу гледам службено изгубиле?
Па Јаневски е едн од тија 40 годишни а донесе ни гу победу ичера у продужетци:):свиркам:

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.219
Поени од реакции
415
Па Јаневски е едн од тија 40 годишни а донесе ни гу победу ичера у продужетци:):свиркам:
Па доста е едн, у прво не се виде и треба да земемо у предвид дека имамо ги у тим Луковиќа и Волера сс по 36 године

Мене лично тој што га виде ичера освен тој дете друго и не ми се свиѓаше како изгледаше, некако много смо тнки ама океј никој и не најавуеше шампионски тим..

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.278
Поени од реакции
5.371
Па доста е едн, у прво не се виде и треба да земемо у предвид дека имамо ги у тим Луковиќа и Волера сс по 36 године

Мене лично тој што га виде ичера освен тој дете друго и не ми се свиѓаше како изгледаше, некако много смо тнки ама океј никој и не најавуеше шампионски тим..
Да смо слаби слаби смо против Пелисгер и МЗТ немамо шансе моментално ама сс други зависи од д'н и атмосферу могале би да играмо.
Ќе играмо топло ладно тој е сигурно.

Член од
21 август 2024
Мислења
1
Поени од реакции
1
По мене освен Пелистер и МЗТ други сви можемо да ги добиемо барем на домашан терен.

Kajgana Shop

На врв Bottom