Новата Влада на ВМРО ДПМНЕ/ВРЕДИ/ЗНАМ

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.438
Поени од реакции
2.441

Шу прајт новава влада...нели беа Патриоти,ајде нека почнат од овде ,или уште ќе држат пресконферции да мислиме дека се во опозиција,СДСМ кур ги болит ,само Левица активни ,активен е и онај со орлите од Стрежево шо се замисли дека ке имал мала пензија хаха

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.895
Поени од реакции
5.028
Прајт-прајт...„...како и до сега...„.

И после...лујџево биле разочарани од ДПНЕ. Е ми од што да бидат неразочарани?...

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.438
Поени од реакции
2.441
Прајт-прајт...„...како и до сега...„.

И после...лујџево биле разочарани од ДПНЕ. Е ми од што да бидат неразочарани?...
Да ама да гласаш цело време за тие шо те разочарват не е грешката во партијата.....
им го пуштив ова на 30 Небањати и ко п...... ќутат ,не се активни ни по ФБ нигде ко да не постојат.
Гласај за Левица и 80 посто не си разочаран

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.438
Поени од реакции
2.441

Добро бе овие од ДПМНЕ во владата ке почнат да ги апсат овие шо планирет разнебитување на државата ,,,,ме потсеќаат Небањативе на периодот од 1998 до 2002...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.435
Поени од реакции
24.615
Ако мислиш дека на ЕУ и е гајле дали ќе има или нема „македонски“ народ, држава итн. многу го преценуваш поимот „македонски“. ЕУ е првенствено економска унија.

Барањата се да се приближите до нивото на другите земји-членки или да ги решите вашите проблеми со земјите-членки. Мислам дека не сте ги решили проблемите со Грција и Бугарија пред условот за Бугарите во уставот. Напротив, со тоа што не сакате да ги решите, сте ги продлабочили. Ова води до повеќе барања за давање повеќе гаранции.
ne ni sakame. ve smetame za gomna. eve utre atomska da vi frlat ke slavime. aj odjebi sega

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.895
Поени од реакции
5.028
Ех македнче бре .... Чуму им се 58 пратенка коа пак команда некој со 12 ?
Имаме заеднички командант, а тоа е големата ембаси, додека партиите се само „изведувачи на работите„...

Пак да си ги гласате...

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.438
Поени од реакции
2.441
Очекувањата од владата БИТ ПАЗАР -НЕБАЊАТИ беа големи,ке апсеа команданти од Трапчин Дол,Речица,Сарај,Кондово,па го споменуваа и онај соработникон од Охрид и њама ништо....ме потсеќаат на Кванташката влада од 1998

Член од
24 април 2008
Мислења
10.952
Поени од реакции
12.368
Очекувањата од владата БИТ ПАЗАР -НЕБАЊАТИ беа големи,ке апсеа команданти од Трапчин Дол,Речица,Сарај,Кондово,па го споменуваа и онај соработникон од Охрид и њама ништо....ме потсеќаат на Кванташката влада од 1998
Па тоа и се.

Еден небричен јарец во 1998, друг небричен јарец во 2024.

Принципот е ист, се` останато се нијанси.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.346
Ovaa vlada e prodolzenie na istite govnari koi bea na vlast 7 godini i shitnaa se sto mozese da se shitne. Ama, ima glup narod i misli vmro chuda ke pravi, koga toa vmro sto nema aber so Vmro e vazal na shiptarchinja od Kosovo i kjutat ko pizdi pred sekoe vazno prasanje. Normalno, palea narod deka ke smenat, ke vratat, a dushmanite ke platat.
Na kraj kurac (so izvinenie) klatat.
Ovaa drzava e pri kraj i krivo mi e za decava sto ke treba da gi selime na bolje mesto zosto ne znam koj saka narod bez drzava.
A nie sme veke na toj pat jako vlezeni.
Taka da uusta da im se iznaebam na site niv i nivnite familii, so se prethodnite vlasti unazad 30 godini.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.438
Поени од реакции
2.441

Да ги потсетиме на тие шо се во БИТ Пазар владата ..кога ќе почните да апсите ,освен шо запленивте лустери и увезовте струја њама ништо ...ШАЌИРОВИЧ ви го плесна , ке растурал Сарма или држава.....какви лавој сте бе ЛАЖГОВЦИ....ги снема сите немат коментари за новата БИТ ПАЗАРСКА влада....Левица им е трн во око

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.510
Поени од реакции
37.342
INFOMAX.mk - Панче го брани синот на Биљал Касами
Facebook · INFOMAX.mk 630+ reactions
I toa sinot od Bilal vozel maloleten i policaecot po kazna e ispraten od Pance vo selska stanica. 2

...според ова инфо од Инфомакс, дознаваме дека малолетниот син на Претседателот на политичката партија Беса бил сопрен од полицаец и казнет поради немање возачка дозвола, а како сувозач бил и самиот татко Б.Касами, а Министерот за внатрешни работи од партијата ВМРО ДПМНЕ П.Ташковски го распределил полицаецот во друга рандом полициска станица на граница (по казна), а од друга страна се кажува дека бил сопрен синот на Б.Касами поради брзо возење, што е вистината, казнет поради брзо возење или казнет оти немал возачка дозвола?

...тоа е едностран исказ на новинар(и) за случајот со синот на Б.Касами, онака јавно заклучувајќи поради рандом јавување во нивна емисија без да ја провери и другата страна (за клевета, па уште и јавна и погрешна новинарска информација, тенденциозна и свесно, дали се сносува одговорност?),

...за да дојдеме до некое мислење како граѓани како работи новата влада и коалиција, т.е. Министерот за внатрешни работи, треба да ја слушнеме и другата страна околу ова ситуација, затоа што многу настани на первезен начин се искористуваат да се насочи погрешно народот и да се создаде револт и мржња.

...дали тоа бил полицаец или сообраќаен полицаец, дали тоа било провокација или навистина запирање на возилото по пропис, дали имало конфликт разговор меѓу полицаецот и сувозачот на малолетникот кој бил таткото т.е. Б.Касами, па П.Ташковски „го остранил“ полицаецот (сообраќаен?) во друга полициска станица за да го заштити вработениот или по негова желба поради страв од несакани повратни последици од градоначалникот, а не дека го префрлил „по казна“ како веднаш заклучува Инфомакс,

...така да, треба да се слушне и другата страна на ситуацијата околу казнување на малолетниот син (дали може воопшто да се казни малолетник за возење без возачка дозвола?) со давање јавна изјава на министерот за внатрешни работи П.Ташковски, а колку што памтам имаше проблеми токму за ова СВР што не бил сменет човек од редовите на ДУИ и покраи другите измени.

па, да почекаме да ја слушнеме и другата страна, министере П.Ташковски на тебе е редот! :oeoeoe:

Последно уредено:
Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.293
Поени од реакции
7.650

Во континуитет си трае процесот на уништување и "приватизација" на безбедносните структури.
Нормално целосна поддршка имаат од народот во државава. Еден дел се надеваа дека ако соблечат гаќите ќе дојде мед и млеко од ЕУ, други се удираат во гради демек патриоти, ама или бугарофили или србофили за лидери бираат, трети сонуваат за голема Албанија.

Kajgana Shop

На врв Bottom