Фан Клуб: Вардар

Член од
19 август 2010
Мислења
3.967
Поени од реакции
9.608
Па тоа е за нив официјален профил, јасно стои во најавата на истиот

Since August 10, 2014, this is the only official media of FC Vardar. The information here is the only official, relevant and valid information.
Значи само твитер профилот е официјален? Ова што пратиме до сеа на фејс и инстаграм е гола вода? Не контам? Знам дека дечките на Комити ги водат тие профили. Што значи ова дека Козарот не ги рецка и дека само неговиов на твитер е официјален? Ццц каква спрдачина станавме.

Член од
23 април 2022
Мислења
421
Поени од реакции
2.133
Пак ќе кажам, мислам дека се и тие дел од клубот, но во оваа ситуација други процениле дека не треба да иде веста таму, туку да иде на тазе профил на Твитер со едвај двоцифрен број следбеници. Поголем проблем е што порталите ја зимаат информацијата од таму како релевантна без да им стане чудно зашто е од таму, а ја нема на друго место каде е стационирана и од каде се информира цела огромна армија следбеници на Вардар. Ова е типично за мали селски средини и клубчиња каде секоја управа си прави свој нов профил или група. На новиот газда секако ќе му биде чудно, бидејќи прво што ќе направи е дека ќе побара пристап до официјалните профили на клубот. Секако нема да поверува дека тазе Твитерот со 56 следбеници е единствено гласило на клубот, без портпарол, без човек задолжен за односи со јавност, без "social media and content manager", без маркетинг служба...

Последно уредено:
Член од
19 август 2010
Мислења
3.967
Поени од реакции
9.608
Пак ќе кажам, мислам дека се и тие дел од клубот, но во оваа ситуација други процениле дека не треба да иде веста таму, туку да иде на тазе профил на Твитер со двоцифрен број следбеници. Поголем проблем е што порталите ја зимаат информацијата од таму како релевантна без да им стане чудно зашто е од таму, а ја нема на друго место каде е стационирана и од каде се информира цела огромна армија следбеници на Вардар. Ова е типично за мали селски средини и клубчиња каде секоја управа си прави свој нов профил или група...
Апсолутно. Класични шупаци.

Член од
25 август 2024
Мислења
61
Поени од реакции
72
toa na tviter jbg ke ima i na fb i na insta ali prvo e odluceno od upravata tamu da se objavi u sekoj slucaj bolje e sho sea se prezima klubot ne pokasno za da moze pobrgu da se reformirame
На кои официјални профили имаат објавено? Ја немам видено официјалните профили да ја имаат објавено оваа вест?

Член од
26 март 2022
Мислења
588
Поени од реакции
5.463
da toj e objavija preeeska i od klubot oficijalna potvrda mora vakvi vesti da idat na tviter x takva e politika sea so prezimanje na klubovi
Се избрука со Кореецот, се избрука со фалењето на факинг Миленко Неделковски, сега се брукаш повторно.

Такви гниди како тебе, на форумот се пуштени чисто да балансираат и да намалат гнев. За брзо и за ова ќе пишеш ,,Јеби га дечки, не верував ме излажаа"..овцо најобична!

Во моментов Миленко се обидува буквално да урне цел систем на функционирање, намерно на платформа на која нема ни 0.5% од навивачите. До толку те и не понижува и ти викаш ,,ако". Е затоа никој тука не те ебе 2%.

Ај мрш од тука и доста замараш, те чека Миленко на новиот профил.

До останатите, пак ќе повторам, пополека и мудро. Очигледен е планот, затоа целосно занемарување на профилот, а уште повеќе на вакви овци како овој на форум.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.781
Поени од реакции
30.640
Според некои информации овој бил у некои роднински врски со овој на Шкупи, ќе перат некои пари на Ердоган.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.694
Поени од реакции
6.045
Којзнае што превари ќе прават со клубот.
Автоматски споено мислење:

Пак ќе кажам, мислам дека се и тие дел од клубот, но во оваа ситуација други процениле дека не треба да иде веста таму, туку да иде на тазе профил на Твитер со едвај двоцифрен број следбеници. Поголем проблем е што порталите ја зимаат информацијата од таму како релевантна без да им стане чудно зашто е од таму, а ја нема на друго место каде е стационирана и од каде се информира цела огромна армија следбеници на Вардар. Ова е типично за мали селски средини и клубчиња каде секоја управа си прави свој нов профил или група. На новиот газда секако ќе му биде чудно, бидејќи прво што ќе направи е дека ќе побара пристап до официјалните профили на клубот. Секако нема да поверува дека тазе Твитерот со 56 следбеници е единствено гласило на клубот, без портпарол, без човек задолжен за односи со јавност, без "social media and content manager", без маркетинг служба...
Брат зар не ги научи како функционираат нашите порталчиња и т.н. новинарчиња.
Сите функционираат под диктат нечии и добиваат што да објават секако подкрепени со ситна пара, во оваа банана држава нема никакво новинарство освен копи пасте без да ја проверат информацијата.
Така и сеа им кажале тој идиотот и оурата ќе презмете од таку и тоа е тоа.

Последно уредено:
Член од
25 август 2024
Мислења
61
Поени од реакции
72
haluciniras brat ne sum go spomnal milenko odamna ne go ni poznavamw nemam ni korist ne citaj ako nejkes
Се избрука со Кореецот, се избрука со фалењето на факинг Миленко Неделковски, сега се брукаш повторно.

Такви гниди како тебе, на форумот се пуштени чисто да балансираат и да намалат гнев. За брзо и за ова ќе пишеш ,,Јеби га дечки, не верував ме излажаа"..овцо најобична!

Во моментов Миленко се обидува буквално да урне цел систем на функционирање, намерно на платформа на која нема ни 0.5% од навивачите. До толку те и не понижува и ти викаш ,,ако". Е затоа никој тука не те ебе 2%.

Ај мрш од тука и доста замараш, те чека Миленко на новиот профил.

До останатите, пак ќе повторам, пополека и мудро. Очигледен е планот, затоа целосно занемарување на профилот, а уште повеќе на вакви овци како овој на форум.
Автоматски споено мислење:

Според некои информации овој бил у некои роднински врски со овој на Шкупи, ќе перат некои пари на Ердоган.
bratucedi se

Член од
28 ноември 2011
Мислења
141
Поени од реакции
151
Со теориите на заговор по форумиве и порталиве Миленко може вода да ви носи.... ама па кој се изгорел и на ладно дува...

Член од
19 август 2017
Мислења
270
Поени од реакции
868
Stvarno, radi napatenost niz godinite, koj i da dojde, tuka frci skepsa na site strani :)

Mislam, jasno, ne ziveeme u bajki, ocekuvate da dojde nekoj svetec sto deno-nokjno nema da spie i ke zgine za Vardar?

Jasno e deneska kako fukcioniraat rabotite i biznis modelot niz cel svet.

Za pocetok, e dobro da vleze dobar kapital, da zalicime na stabilen klub, bar u lokalni ramki, pa natamu sto bide, bide.

Previse zagrizenost i garancii se baraat za se.

Pa toa go nema ni na Zapad, drugi se dinamikite na denesnoto vreme.

Opusteno, neka vleze dobar kes, kako osnovica za se, pa posle ke vidime sto i kako so nego.

Napred Vardar!

Последно уредено:
Член од
1 август 2015
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.302
Фирмава маџарска каде што турчинот е менаџер ги купила акциите или пак лично тој?

Член од
20 септември 2023
Мислења
303
Поени од реакции
1.687
И газдата на Сити да го земе Вардар, со фаци како козарот и "wannabe" менаџерот и новинарот кој до вчера плукаше и мочаше по клубот, нема да мрднеме ни чекор подалеку од сељачизмот и мртвата точка во која се наоѓа клубов.

Kajgana Shop

На врв Bottom