ТИФОМАНИЈА!

Член од
23 ноември 2022
Мислења
36
Поени од реакции
95
Кои проблем го имаат Комити грешка си,шверцери се испод ниво газени се секаде,а тоа што ќе начекаат некои па бројчано ×10 од противникот напаѓаат тоа е од секогаш така.
da be da imate sekogas nesto da kazete:busi: ne neka znaat,pa znaat siteee

Член од
1 август 2014
Мислења
664
Поени од реакции
1.145
na muralot Vi e vojvoda Krsto Konjushki, ubien od partizanite 44/45 bez sudenje, glaven promotor na bugarshtina vo kumanovsko-kratovska okolija, koj i da Ve educira istoriski, kako da ve vodi vo pogreshen pravec,procitajte nesjto za likov i prefarbajte ja ovaa bruka.
Порука е јасна.. увек ќе смо карши, карши..

Член од
30 декември 2021
Мислења
159
Поени од реакции
207
"Jas ne poznavam drug narod....
Автоматски споено мислење:

Член од
1 август 2014
Мислења
664
Поени од реакции
1.145

Борба е у друг правац моментално.. доста се врбуесва македонски деца да навивав за странски клубови..

Член од
27 ноември 2021
Мислења
403
Поени од реакции
4.207
Веќе трета сезона, Лозари се шлепаат на Чкембари. ФАКТ!

Зумирај и денес, се гледат дека не се појќе од 30 луѓе Лозари, а делуват на некој слики дека се појќе, зш му имет даено и нивни мотки на Чкембари!

Ги видовме и за викендот да не пишам пак, во Охрид не се појавија, ојдоја 6/7 души со коцката во Скопје.

И знајте дека секогаш сум реален, вие избравте ривалство со нас, и сега ве немат, зато кој високо летат, ниско пајѓат!

Оваја година според мене Комити и Чкембари се две најдобри групи, за нас како Рибари немат да коментирам, а другите групи некако многу тивко...

#Живели

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.919
Поени од реакции
73.290
Neka znaat dobro site koga izgubime celo poluvreme ne navivaat komitii
Komiti Bojkot :pos:
Urgentno da idete kaj micko i kazete mu deka nema da mu davate glasovi vo narednite izbori da se prezema nesto poso vaka…..
Се потпишал навивачкисвет, а не знае дека скоро секоја поголема група користи бојкот како искажување револт кон некого.
Пример, Гробари не навиваат на домашни утакмици. Исто го правела секоја груша во минатото.
Се пееше против Миленко, играчите, Гача едно 65 минути, а по курташакот во второ полувреме се одлучи дека до крај нема потреба да се слуша песна од трибини.
Бројката одлична дури и во вакви услови, сто порази, надиграни катастрофално од сите противници, плаќање карти по 200 денари (верувам единатвена навивачка група што редовно наплаќа карти во државава).
Сите навивачки групи бараат помош од општините, а ремет јадеме само ние и тоа баш од фановите на овие екипи. Сите етничкимакедонски клубови ти се спонзорирани од општина, водени од партиски структури. Кај кого да се бара спасот кога Град Скопје е основач на клубот?

По мене со бојкот ништо не се решава, ама одлука си е одлука.
Миленко го донесе државата, другата опција беше да навиваме само на ракомет, затоа што во фудбал немаше да имаме пријавено тим во ниту една лига ;)

Член од
10 мај 2022
Мислења
777
Поени од реакции
2.399
Mene me interesira so bara Siljanovska Davkova na tribina i kaj e Biden?
Прегледај го приврзокот 431475
Лепак

Се е окк ,ама две години од утакмицата кога Комити беа на истава трибина ,и со две навивачки групи не успевате да ја испуните,а од 300 души повеќе не собира.
Screenshot_20241005_195842_Facebook.jpg

Последно уредено:
Член од
8 октомври 2015
Мислења
931
Поени од реакции
2.888
Лепак

Се е окк ,ама две години од утакмицата кога Комити беа на истава трибина ,и со две навивачки групи не успевате да ја испуните,а од 300 души повеќе не собира.
Прегледај го приврзокот 431494
400+ гостување во последните години некоја од групите има пријавено? 700+ 2012 се има пријавено? Прашвам легитимно прашање и чекам одговор. Скопје и Битола во ниеден сегмент не се споредливи, посебно последните години каде сите македонски деца во Ск се за вардар, и оние шо одат со ЦПБ и Фа одат на натпревари за вардар, уште еден погубен момент за нас шо имате огромен број на деца во вашиот коп со битолско потекло, самиот Милорад има битолско потекло, дедо му беше директор на СД Пелистер. Битола е преополовена од 90та кога броеше 100к жители, и сега со 50к активни жители. Ние можи не го вадиме максимумот, ама вие многу помалку.

Kajgana Shop

На врв Bottom