Евреите се од двете зла помалото. Тоа е факт.
Замисли само како би било сите тие организации да се контролирани од арапите...
Плус евреите се мешаат со христијани, се асимилираат и не наметнуваат религија - другиве обратното. Замараат за свинско, алкохол и во се што уживаат христијаните. Не прифаќаат туѓи начини на живеење, каде и да одат си го тераат нивното. Кога они би биле доминантни многу работи различно ќе се одвиваат. Па бар ние како народ иаме искуство со исламот и треба да го знаеме ова дека муслиманска доминација е најлошото нешто што постои.
Не ме сфаќај погрешно, неам страна и со исти очи гледам на едните и другите и баш ми е гајле кој е победник, ама ако иам пиштол на глава и ако ме прашаат еврејот или арапот, секогаш ќе биде тоа еврејот.
Едните на еден начин , другите на друг начин.
Исти кур коа ке видиш.
Све ова денес е нивно масло , они ги контролираат парите и вртат во нивни кругови.
Америка и западниот свет се само алат за Израелците.
Зашто толкава им е подршката за Израел иначе?
Зошто кога сите ја санкционираа Русија,Израел не примеми скоро никакви санкции?
Америка кажа нешто ? Жими куров.
Тоа е , ќе ни перат памет на нас обичните и све ќе направат за да не истребат нас Христијаните.
Тоа што се мешаат е само фарса.Ние сме за нив прљави и сакаат да не истребат , ама неможат , бидејќи сме бројка и затоа со бројка ни враќаат.
Америка и ебаа матер , од Христијанска земја направија дувло на неидентификувани пациенти.
Америка и Русија не контролираат ништо , Израел контролира СЕ.
Кој им даде на Грција држава?
Кој сака Македонија да ја снема?
Да не сака Германија , Англија , Америка,Франција?
Поради што ? Ради контрола на Средоземно море.Што мења меѓу нас и Грците во сила , исти кур е кој ќе контролираат.
Работата е што нас не има во Библијата и на некој тоа му смета.
Грците ги нема на мапа до пред 200 години.
Секојпат кога ке има некое библиско истражување или за Македоника , се заташкува некако и државата се умешува
Политика е тешка тема , само ќе ми падне коса од пишување.
Кај ми обеле , уште и да ми падне.