Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тука ќе те цитирам, а не во темата за Израел.Па кога спротивната сила наместо да го храни проксито, се фокусира на друга страна…. Слично како САД во Виетнам.
Слично е, ама не е исто, геополитичката важност е поинаква. Украина е егзистенциално значење за Русија, но и и дава делумно аперхенд на Русија во Европа. Одтаму и внатрешната подршка кон војната е дијаметрално спротивна.Тука ќе те цитирам, а не во темата за Израел.
Скроз обратна ситуација. Таму САД е директно вмешан со неколку стотина илјади војска исто како сега Русија. Проксито е Северен Виетнам каде Советскиот Сојуз и Кина им дадоа огромен број на оружје, логистика и информации и многу мал број на војници и инструктори од Кина и Советски Сојуз учествуваа.
Така ако е слично како Виетнам, ќе гледаме како Русија за 10тина години ќе го свитка опашот и ќе си замине од Украина исто како САД од Виетнам. Само што за Русија ќе загинат многу повеќе отколку што загинаа американци во виетнамската војна.
Така ако е слично како Виетнам, ќе гледаме како Русија за 10тина години ќе го свитка опашот и ќе си замине од Украина исто како САД од Виетнам.
Да му ги ебам живите, што е најтрагично и џукелава има еврејски корени, благе везе нема со нас како словени.
Добро одбрана марионета (сигурно имало силна конкуренција)... Ми текнува кога им беа претседателски избори, никако не ми беше јасно како од никде никаде го водеше Порошенко во сите анкети, некој таму комичар/кловн. Сега нормално работите се многу појасни.Да му ги ебам живите, што е најтрагично и џукелава има еврејски корени, благе везе нема со нас како словени.
Автоматски споено мислење:
Еквивалент во ТНТ 44 тони, радиус на уништување 300 метри, страшно.Не е Фаб 9000. Фаб 3000 со тоа што погодиле некое складиште.
Ова е штетата од фаб-9000 .
Да беше фаб9000, ќе беа камен над камен сите градби на кадарот.
Еквивалент во ТНТ 44 тони, радиус на уништување 300 метри, страшно.
Јас мислам дека вака следно ќе освојуваат градови Русите.
Требаше порано да почнат со ова. Вакви бомби во доволен број мислам дека ќе се вистински гејм ченџер.Па работат да ги модифицираат. Фаб 5000 и Фаб 9000.
Су 34 и тешките бомбардери можат над 9 тони да носат.