Што знам мене ми изгледа дека не се толку моќни како што очекувавме сите, дека сте компромитирани во секоја сфера и дека имаат еден куп шпиуни во своите редови. Еве ти на пример изјава од поранешниот претседател АхмадинеџадЕпа чим е така значи Иран не нападнал после тој од Хамас оти му обеќале прекин на огнот. Ама сега после ова со Насралах и пејџерите, готово, крај, ги преминаа сите граници, нема веќе мистер најс гај, 100% ќе напаѓаат и ништо на светот нема да ги спречи, тек сега ќе ја видиме полната моќ на Хезболах и Иран.
Знам, се заебавав, ништо нема да направат како и по обичај. Иако, ако веќе е работата меѓу Курто и Мурто преферирам помоќно шиитско влијание во тој дел од светот наместо сунитско. И не сфаќам што се толку про Палестина а за возврат добиваат забивање нож во грб на Асад.Што знам мене ми изгледа дека не се толку моќни како што очекувавме сите, дека сте компромитирани во секоја сфера и дека имаат еден куп шпиуни во своите редови. Еве ти на пример изјава од поранешниот претседател Ахмадинеџад
Израел парче ги направи овие само се закануваат, еден Хамас само со калашникови и хоум мејд оружје похрабар испадна.
Е сега клучното прашање тука е: за Трамп ќе бидеш или за Камала?
Е сега клучното прашање тука е: за Трамп ќе бидеш или за Камала?
Ок, ама вака или онака еден треба да биде што би рекол ти потус. Сеедно ти е?
Барем Трамп изгледа како да е против непотребни војни. Се повлече од Ирак, олабави со мешањето во Сирија. Ете го сега и на Зеленски при посетата му кажа дека ќе треба да седнат со Путин да разговараат и да ја завршат војната која ја опиша како „пекол“. Не е како овие дебиливе што форсираат интереси на воено лоби, долеваат масло во огинот и ја јачаат едната страна дека биле блиску до победаЕ сега клучното прашање тука е: за Трамп ќе бидеш или за Камала?
Се согласувам целосно, ама оти е поотворено повеќе про Израел ме интересира Ванлок како ќе ми одговори.Барем Трамп изгледа како да е против непотребни војни. Се повлече од Ирак, олабави со мешањето во Сирија. Ете го сега и на Зеленски при посетата му кажа дека ќе треба да седнат со Путин да разговараат и да ја завршат војната која ја опиша како „пекол“. Не е како овие дебиливе што форсираат интереси на воено лоби, долеваат масло во огинот и ја јачаат едната страна дека биле блиску до победа
Не е ни чудно што Орбан е ок со Трамп, секој што ја сака Европа без бранови мигранти ќе биде за Трамп а против Камала
Точно!Според религиозните евреи, за да формираат своја држава, мора првин месијата да дојде.
Според зионистите, Евреите мора да се вратат во својата татковина, пред второто доаѓање на месијата.
Трамп се повлече од Ирак? Како, кога армијата не ги примаше неговите наредби за излез од Ирак?Барем Трамп изгледа како да е против непотребни војни. Се повлече од Ирак, олабави со мешањето во Сирија. Ете го сега и на Зеленски при посетата му кажа дека ќе треба да седнат со Путин да разговараат и да ја завршат војната која ја опиша како „пекол“. Не е како овие дебиливе што форсираат интереси на воено лоби, долеваат масло во огинот и ја јачаат едната страна дека биле блиску до победа
Не е ни чудно што Орбан е ок со Трамп, секој што ја сака Европа без бранови мигранти ќе биде за Трамп а против Камала
Дај поткрепи ги овие тврдења со докази, ете ти си љубител на аргументи така барем велиш...Ако можи мислам...И аман немој, бебо...Тоа да биде Лорд Бебооо.....) Нетанјаху ветил договор за прекин на огнот со Либан доколку Иран не го нападне Израел
2) Западот преговарал со Иран да не се одмаздува на Израел, во спротивно нема прекин на огнот
3) Иран му кажал на Насралах дека ќе има прекин на огнот и дека тој е безбеден
4) Насралах отишол на голем состанок со команданти, вклучително и Иранците, кои сите мислеле дека се безбедни, веројатно за да разговараат за договорот за прекин на огнот
5) Израел го напаѓа состанокот со 80 бункер-разбијачки бомби, убивајќи ги топтан сите
Не ми е сеедно, ама на крај излегува дека и нема некоја значајно голема разлика.Ок, ама вака или онака еден треба да биде што би рекол ти потус. Сеедно ти е?
Затоа што го фокусираш твојот заклучок врз тоа кој е наклонет кон Евреите. Утредента Путин да рече дека ја поддржува еврејската држава, може ќе заличиш на несумјас во темата за Украина.Не ми е сеедно, ама на крај излегува дека и нема некоја значајно голема разлика.
Системот е таков да не може да има добар избор, но ако со пиштол на чело морам да бирам - тогаш Трамп. Чисто за да гледам сеир на либералите таму.