Според муабетиве на зелениов му преостанува уште сам да си саботира некоја нуклеарка и да се обвини Русија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бахмут Украина ја изгуби војната. Кога Русите се повлекуваа на сите фронтови, наместо Украинците да туркаат тие отидоа на Бахмут и се закопаа таму. PR не победува војни, стратегија треба за тоа.
На 30.11.2063Украина го изгуби Бахмут пред повеќе од година дена. Кога ова губење на војната ќе се официјализира?
На 30.11.2063
Премногу оптимистички ми звучи тој датум.
Украина го изгуби Бахмут пред повеќе од година дена. Кога ова губење на војната ќе се официјализира?
Признај се гледа светло во тунелотПремногу оптимистички ми звучи тој датум.
Кога ќе секнат западните пари, војната е завршена. Како што имам речено 10 пати досега.Украина го изгуби Бахмут пред повеќе од година дена. Кога ова губење на војната ќе се официјализира?
Мажуретки...го слушам цигово, претставник на Британија у ОН ја нарекува Русија империјалистичка сила....не ли е да се смее човек и да умре од смеење.....Британија дала 50% од своите хаубици.
![]()
UK weapon stockpiles ‘threadbare’ after arming Ukraine
The West has depleted its supplies in the war effort and must develop a new strategy to keep equipment flowing, says the armed forces ministerwww.thetimes.com
Путлер бил крив за ропството на црнците!Мажуретки...го слушам цигово, претставник на Британија у ОН ја нарекува Русија империјалистичка сила....не ли е да се смее човек и да умре од смеење.....
Украина во никој случај нема да може да ја добие војната, дали се повлекле, дали не, пак ќе се консолидираа. Русите се побројни, повеќе вооружени, повеќе техника итн итн. Тоа и на врапчињата им е јасно, само на Зеленски не. И на Западот му е јасно, ама по некоја нивна пресметка, им оди во прилог да ја држат Русија зафатена на тој фронт колку што е можно повеќе, што би рекле до последен Украинец, се дури дојди Трамп во Америка на власт, бидејќи по изјавите негови особено вчера, еден од првите потези ќе му биде да му ги секне изворите на пари и на оружје на Украинците, а Европјаните одвај чекаат да го следат примерот на нивниот стопан.Бахмут Украина ја изгуби војната. Кога Русите се повлекуваа на сите фронтови, наместо Украинците да туркаат тие отидоа на Бахмут и се закопаа таму. PR не победува војни, стратегија треба за тоа.
Имаа шанса пред Бахмут, затоа што Русите не мислеа дека ќе се бранат толку многу, не беа спремни. Можеа да дојдат до Крим.Украина во никој случај нема да може да ја добие војната, дали се повлекле, дали не, пак ќе се консолидираа. Русите се побројни, повеќе вооружени, повеќе техника итн итн. Тоа и на врапчињата им е јасно, само на Зеленски не. И на Западот му е јасно, ама по некоја нивна пресметка, им оди во прилог да ја држат Русија зафатена на тој фронт колку што е можно повеќе, што би рекле до последен Украинец, се дури дојди Трамп во Америка на власт, бидејќи по изјавите негови особено вчера, еден од првите потези ќе му биде да му ги секне изворите на пари и на оружје на Украинците, а Европјаните одвај чекаат да го следат примерот на нивниот стопан.