Nema sansi da gi dobieme sporting, edinstvena opcija ostana samo fredericija, sporting so brakjata se oganse izvinuvam unapred za offtopic
za tie so se nadevaja deka ke mozime doma da go tepame sporting
mene jasno mi e imase takvi so tvrdea deka ne se nisto posebno sportingNema sansi da gi dobieme sporting, edinstvena opcija ostana samo fredericija, sporting so brakjata se ogan
Na tvojte komentari brate site sme naviknati deka ne si za Pelister samo me interesira za koj navivas a jasno e deka si protiv Pelister.Утре мислам дека ќе го доживејме најголемиот пораз досега во ЛШ.
Во страшен налет се Динамо, ќе не сомелат со онаква игра никаква шо ја прикажавме на минатиот меч со Берлин.
За другиот меч во Сабота, мислам дека ќе биди натпревар кој ќе донеси промена на тренерското столче кај поразената екипа. Тој шу ќе загуби в сабота, највероватно ќе го спаковат и ќе биди крај за него.
Како шо стојат работите ние сме во полоша ситуација од нив... Имаме тежок меч утре и само еден ден одмор за следниот меч во Сабота.
Мислам дека во недела Бранче нема да е поќе тренер на Пелистер.
Дајбоже да грешам ама атмосферата во екипата е умрена скроз, сите битни натпревари од припремите во Август па до сега ги загубивме, освен финалето во Струга.
Нема изговори веќе. Нареден пораз мора да донеси радикални промени во клубот, иначе сезоната ќе оди во три лепе...
Навивам да заигра метлата во клубот и да престаниме да рушиме рекорди во мизерија во ЛШ.Na tvojte komentari brate site sme naviknati deka ne si za Pelister samo me interesira za koj navivas a jasno e deka si protiv Pelister.
Не му се објаснувај, некои никогаш нема да разберат за жал, зошто стандардите на Пелистер си ги спуштиле многу долу, па после курле ни е крив.Навивам да заигра метлата во клубот и да престаниме да рушиме рекорди во мизерија во ЛШ.
Od ko si ziv nemase videno titula, arno ama se smenaja rabotite vo poslednite 5 godini, vidovme i dve tituli i dve sezoni liga sampioni i ne vi cini, sakate da bidi kako pred 8 godini ko se borevme za opstanok vo ligata ama togas imalo hemija.Не му се објаснувај, некои никогаш нема да разберат за жал, зошто стандардите на Пелистер си ги спуштиле многу долу, па после курле ни е крив.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
2006, двојна титула, исто полна сала, екипа со дух и срце да и тогаш бев в сала, како и пред 10 години, како и сега. Кој рече дека не чини титула? Напротив. Ама во двата наврати други ни ја 'поклонија', се мачиме, немаме долгорочен проект, сите изјавуваат пред почеток на сезона дека ни требаат уште 2 засилувања, сите знаат, а не ги носат, зошто да се мачиме? Тие две засилувања ќе ни ги отвореа вратите и кон некоја победа во ЛШ, како и без тресење да гостување в сабота кај Вардар и после то кај Алкалоид. Муабетот ми е дека има простор и финансии моментално за малце појќе, ама се нешто не штима, а не дека на некој титула не му чини, тој шо ќе го речи то е ни битолчанец, ни пелистерец. Не го врти муабетот како шо ти одговара.Od ko si ziv nemase videno titula, arno ama se smenaja rabotite vo poslednite 5 godini, vidovme i dve tituli i dve sezoni liga sampioni i ne vi cini, sakate da bidi kako pred 8 godini ko se borevme za opstanok vo ligata ama togas imalo hemija.
Jas neznam drugi navivaci vo svetot da barat hemija vo ekipata i euforija vo gradot mesto uspesi. Dali mozi eden nekoj da mi kazi pouspesna sezona od sezona 2023/2024 vo poslednite 20 godini??????????? Ete vie starite profili so go davate zivotot za Pelister da mi kazite sakam.
Abe za smeenje si brat te zhalam, stvarno te zhalam, namesto da ja iskoristis prilikata kako vodic na strana so vrven sport vo bitola, i so svetski zvezdi vo gradot, da bidis profesionalen da zemas izjavi da odis napred vidi ti brat prvo go unistuvate kefo kaj lugeto so takva negativna energija, po vase tolkuvanje realna, so zaostanati sfakjanja i so bitolskiot kabadajluk, i samo vlakna vo jajceto. De za fudbal de za rakomet, i najlesno da recis abe jas se boram za sportot zato lajna jadam, to e najlesno nesto so mozi da se kazi. Odi more pretstavigo sportotvo ubo svetlo, konkurenti sme za titula, imame dobra sala, stabilni sponzori neznam so treba pokje od godina vo godina sme podobri i podobri odii pisi praj taja e realna slika ne lajna da jadish, samo dostate aman dostate so tir izjavi odvaj cekate da ima nesto loso za da se iznapisite be vie ja sirite negativnata energija takvite kako tebe nikoj drug2006, двојна титула, исто полна сала, екипа со дух и срце да и тогаш бев в сала, како и пред 10 години, како и сега. Кој рече дека не чини титула? Напротив. Ама во двата наврати други ни ја 'поклонија', се мачиме, немаме долгорочен проект, сите изјавуваат пред почеток на сезона дека ни требаат уште 2 засилувања, сите знаат, а не ги носат, зошто да се мачиме? Тие две засилувања ќе ни ги отвореа вратите и кон некоја победа во ЛШ, како и без тресење да гостување в сабота кај Вардар и после то кај Алкалоид. Муабетот ми е дека има простор и финансии моментално за малце појќе, ама се нешто не штима, а не дека на некој титула не му чини, тој шо ќе го речи то е ни битолчанец, ни пелистерец. Не го врти муабетот како шо ти одговара.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
seriozen si be ?imame dobra sala
Najseriozenseriozen si be ?
Ти Сефедине си ПОМНОЖЕН веќе со (0) НУЛА. Не ми се обрајќај појќе, треба многу муви да јадиш барем до колена да ми стигниш. Ај сиктер.Abe za smeenje si brat te zhalam, stvarno te zhalam, namesto da ja iskoristis prilikata kako vodic na strana so vrven sport vo bitola, i so svetski zvezdi vo gradot, da bidis profesionalen da zemas izjavi da odis napred vidi ti brat prvo go unistuvate kefo kaj lugeto so takva negativna energija, po vase tolkuvanje realna, so zaostanati sfakjanja i so bitolskiot kabadajluk, i samo vlakna vo jajceto. De za fudbal de za rakomet, i najlesno da recis abe jas se boram za sportot zato lajna jadam, to e najlesno nesto so mozi da se kazi. Odi more pretstavigo sportotvo ubo svetlo, konkurenti sme za titula, imame dobra sala, stabilni sponzori neznam so treba pokje od godina vo godina sme podobri i podobri odii pisi praj taja e realna slika ne lajna da jadish, samo dostate aman dostate so tir izjavi odvaj cekate da ima nesto loso za da se iznapisite be vie ja sirite negativnata energija takvite kako tebe nikoj drug