ТИФОМАНИЈА!

Член од
10 ноември 2022
Мислења
65
Поени од реакции
237
Се погодил некој странец во Новаци да документира, за брзо треба да излезат уште слики, па ќе видиме...
Прегледај го приврзокот 429718
Првиот мит за 300 спартанци е срушен нека изброј тој најпаметнио шо пиши реферати колку сме, и нешто многу задумани ми сте не сте баш раширени како на вашата слика ;)
Идено даље за исте паре :)

Член од
30 август 2012
Мислења
3.560
Поени од реакции
6.214
Нема нож, никој не бега. Крај. Ауу каков крај на дискусијава:)))
Пак читам и уште не се знае дали имаше ножеви ?
Ај вака дека цело време дрндате дека немало, другите викат дека имало , ако излези слика со ножеви , да се самобанирате од темата до нова година ..
Ако не другите да се самобанират
Deal ?

Член од
18 мај 2024
Мислења
45
Поени од реакции
144
Додека не искочат слики односно докази за камења, ножеви, сабји, мислам дека нема потреба повеќе да се објаснува што било како било… еве малку да смениме тема, прашање до Рибари зошто бројка од 6 души на домашен терен? Нели зборевте групата напредува, оди кон подобро? Одморите завршија, работната сезона во странство речиси завршува? Не ме сфаќајте погрешно.
Спортски поздрав

Член од
4 ноември 2023
Мислења
29
Поени од реакции
26
Ај вака дека цело време дрндате дека немало, другите викат дека имало , ако излези слика со ножеви , да се самобанирате од темата до нова година ..
Deal ?
A komiti u ohrid. So nozevite so praime

Член од
26 март 2022
Мислења
585
Поени од реакции
5.438
Deal ?
Со задоволство:)

Член од
3 мај 2022
Мислења
158
Поени од реакции
1.545
Дечки, никој не мрда на сликава. Кај ја најдовте баш оваа хахах ви ги поеба сите коментари, бадијала муабет си праевме. Мвр билтенот за кој вчера цел ден плачевте магично стана небитен, а сега за крај и кордонот сме требале да го пробиеме хахаха нема појјако. Жими двајцата од кај вас што вистински знаеа што сакаат. Поздрав до дечкото со бел дуксер што фрлаше само камења, ако му е раката повредена да пуштиме донација?
Автоматски споено мислење:

Е тоа се чека
Па никој не мрда на сликава ОТИ Е СЛИКА не е видео хехехе нема со вас сериозно поќе какви глупости тресите страшна работа

Член од
8 октомври 2015
Мислења
931
Поени од реакции
2.888
Дечки, никој не мрда на сликава. Кај ја најдовте баш оваа хахах ви ги поеба сите коментари, бадијала муабет си праевме. Мвр билтенот за кој вчера цел ден плачевте магично стана небитен, а сега за крај и кордонот сме требале да го пробиеме хахаха нема појјако. Жими двајцата од кај вас што вистински знаеа што сакаат. Поздрав до дечкото со бел дуксер што фрлаше само камења, ако му е раката повредена да пуштиме донација?
Автоматски споено мислење:

Е тоа се чека
Латас, на виделина слеп се прајш, па демек хаха иронично клаено, и одма затворај приказната доста е, така ќе ги матосфаш децата вмала. Прв трк е уште одма да избегаја, ко се стигна на линија останаја 4 5 души, напумпаниот беше скроз до комбето стигнат заедно со децата, само тие со Елесе и Напапијири останаја во гард со повлеквање со орудието, толку беше. Сега следна текма фрли со чакмак преку ебр, и кажвај приказни како Битката на Неретва да се случила. Ниту ова вчера не беше нешто посебно за толку глупи мислења, само проблемо е шо не се држите до вистината, а и самите сте свесни само продавате пуфки на другите нг.

Член од
5 ноември 2022
Мислења
60
Поени од реакции
355
Да немало полиција ке било весело , како и да е солидна акција и од едните и од другите и дај прекинете со гомнарски муабети
Policija imase vo golem broj od obicni plavci, civili, i posebnata edinica so polna oprema. shtom tolku policija imase siguren sum deka znaeja za vasheto doaganje. E to koj mu go najavi vie podobro znajte

Член од
2 септември 2016
Мислења
855
Поени од реакции
1.919
Policija imase vo golem broj od obicni plavci, civili, i posebnata edinica so polna oprema. shtom tolku policija imase siguren sum deka znaeja za vasheto doaganje. E to koj mu go najavi vie podobro znajte
i mene to mi padna vo oci od prege ama rekov aj da ne ja tupam
vo bitola dzandarska kola so vakvi oznaki kako da gi recam nema od kaj se najde i kako dojde jas eve nezz ako gresam izvinete neka me popraj nekoj

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom