Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бабау. Преку 400 километри од фронт.
Нема ни потреба, тие на НАТО вршат работа, за разлика од старото руско железоsto ti e drzava, vidi kolku raketi imaat po selata... zamisli pred nekoj mesec im gi broevte ovde use kolku im ostanale...
nato povtorno crni robovi da koristi volku nema da proizvede 2-3 godini.
Mora i vo losoto neso pozitivno da se vidi. Od kur ja mavnaa zakanata na Putin.sto ti e drzava, vidi kolku raketi imaat po selata... zamisli pred nekoj mesec im gi broevte ovde use kolku im ostanale...
Нема ни потреба, тие на НАТО вршат работа, за разлика од старото руско железо.
Mora i vo losoto neso pozitivno da se vidi. Od kur ja mavnaa zakanata na Putin.
sto ti e drzava, vidi kolku raketi imaat po selata... zamisli pred nekoj mesec im gi broevte ovde use kolku im ostanale...
Дека Украинциве веруваа слепо на своите руски "браќа" па ги фатија неспремни, од кога укранициве се консолидираа , русиве метар не може да мрднат, дури им влегоа во руска територија, вакво нешто да се деси на САД пример, апокалипса ќе се спремаше на форумов.gledame, zatoa 1/3 ukraina e sega rusija.
Сеа Медведев ќе напише некој заканувачки твит, да не биде без ич![]()
500+ км, и нека не те лажат дека она се дронови. Ниту дека она е дело на Украина.Бабау. Преку 400 километри од фронт.
Дека Украинциве веруваа слепо на своите руски "браќа" па ги фатија неспремни, од кога укранициве се консолидираа , русиве метар не може да мрднат, дури им влегоа во руска територија, вакво нешто да се деси на САД пример, апокалипса ќе се спремаше на форумов.
Тоа е позитивното? Што почнуваат светска војна?Mora i vo losoto neso pozitivno da se vidi. Od kur ja mavnaa zakanata na Putin.
Najtragicno e so imase epten podgrevanje na atmosvera za dolg dostrel na raketite i Rusite najmalce so mozea e da gi razdvojat ovie skladista.