- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.141
- Поени од реакции
- 885
pak da ne vervas vo Pelister i slednio pat da ja pisis isto mozi ke pobedime so bozja voljaBravo za Pelister dobri ste, izgubiv 430€ na PSG hendikep
Прегледај го приврзокот 428991
pak da ne vervas vo Pelister i slednio pat da ja pisis isto mozi ke pobedime so bozja voljaBravo za Pelister dobri ste, izgubiv 430€ na PSG hendikep
Кај бе 10 хендикеп не игра ПСЖ со клубот на народот ))Bravo za Pelister dobri ste, izgubiv 430€ na PSG hendikep
Клубот на народот кој е 2 пати Европски шампион. Цццц ќути бе скриј се некаде, не сте достојни на Вардар за да се потсмевате.Кај бе 10 хендикеп не игра ПСЖ со клубот на народот ))
psz kolku pati sme go pleskale eheee da ne ti prakjam brat ali aj nema veze stvarno ste bile dobri vcera sea Vardar sho vi smeta nema veze ajКај бе 10 хендикеп не игра ПСЖ со клубот на народот ))
Клубот на народот кој е 2 пати Европски шампион. Цццц ќути бе скриј се некаде, не сте достојни на Вардар за да се потсмевате.
А бе со вас нема разбирачка, тешки сељачишта сте, ама ајде и јас будала со вас ќе се објаснувам.
Klubot na narodot koj duri i skopskite portali go dupat deka e kiradzija
Samsonenko effectКлубот на народот е двократен европски шампион го газеше псж и е со позитивен скор од 5-2 во меѓусебни дуели им земавме и титула ЛШ,а вие рушите негативни рекорди 0-15 ви се смее цела европа.
Прегледај го приврзокот 429046
И нема пораз во ЛШ 5 години , апсолутен рекордерКлубот на народот е двократен европски шампион го газеше псж и е со позитивен скор од 5-2 во меѓусебни дуели им земавме и титула ЛШ,а вие рушите негативни рекорди 0-15 ви се смее цела европа.
Прегледај го приврзокот 429046
Па добро европска сала, ама таа не е ваш дом плаќате кирија тамуabe barajte gostuvanje sea so nas na 28mi 29ti koga i da se igra isturete se 500 600 dusi i taka fudbal ne ve interesira bar na rakomet ko sho treba napunete taa tribinata pozadi golovite ke vidite pak i vie evropska sala ke uzivatee malce aj
Па добро европска сала, ама таа не е ваш дом плаќате кирија таму
Остај поарно за вас да не идиме, ќе почните да фрлате први со шишиња и монети, па ќе ве помини пак урагано и ќе плачите деца и жени имало. Виден е тој филм неколку пати со вас.abe barajte gostuvanje sea so nas na 28mi 29ti koga i da se igra isturete se 500 600 dusi i taka fudbal ne ve interesira bar na rakomet ko sho treba napunete taa tribinata pozadi golovite ke vidite pak i vie evropska sala ke uzivatee malce aj
abe uragan upm tornado hhahahahhaОстај поарно за вас да не идиме, ќе почните да фрлате први со шишиња и монети, па ќе ве помини пак урагано и ќе плачите деца и жени имало. Виден е тој филм неколку пати со вас.