Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.826
Поени од реакции
6.530
Со тоа што Галијани тоа го правеше пошо Берлускони беше спречен да инвестира, што од матичната фирма кај што ги вадеше парите а исто и на крај ради ФФП.

А Америве наши втора година профит прави тимот и пак зимаат играчи за 20 миљона.

Некад е ок тоа, еве Мората за 15 него Зиркзи за 50 ама ова е еден случај од сто.

Лофтус Чик, Чуквезе, Терачиано, Тиав, и остала багра се просеци. Ај последниот е уште млад ама другиве...

Особено Терчиано, дебилите се ценкаа за пар миљона за Калафиори и на крај овој го земаа како поефтин, крв да серат.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
Берлускони не беше спречен, туку не сакаше да троши пари (и тоа доста долг период, само повремено Берлускони ќе потрошеше позначајна сума), а со Галијани не знаеа како клубот да почне да заработува повеќе и да не дозволат толку многу да им избегаат останатите големи клубови.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.982
Без разлика, пристапот кон водењето на клубот е ист. Како што на еден Де Јонг се добиваа еден куп Валтер Бирси и Полиња, така и на еден Рајндерс ќе се добиваат еден куп Лофтуси и Емерсони.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.549
Поени од реакции
4.037
Се сеќавам Галијани за Бирса изјавуваше дека на тренинг ги погодувал сите слободни. :pos:

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.169
Поени од реакции
733
Zasto ni Pioli ni sega Fonseca ne go igrat Rejnders AM , tamu e najdobar izgleda .
Loso sto ostana so 3 co sredina pa nemozat da praat takva kombunacija .
No ako se moze ja bi igral so Fofana i Zeroli (mislam deka ima kapacitet )so Rejnders napred i krila Puli i Leao .

Член од
23 август 2024
Мислења
41
Поени од реакции
65
Бенасер ги поздравил 5 месеци аут. Човеков од кога е дојден не знам дали има една цела сезона изиграно,всушност не знам дали има една сезона фудбал од сите сезони заедно вкупно,или е повреден,или е на афрички куп,или е болен,или скршил мало прсте од кревет преместувајќи столна ламба...
Каков ремет им направи,сакаа да го истоварат негде до 5 за 7,не успеаја и жглаб пола сезона повреда,а со таа килажа бога ми,тешко дека ќе биде пак фудбалер батево. :X3: Лабаво ќе се врати таму во мај да изигра 1/4 финале во Интертото куп против Лех од Плзен :love:
Некои негативни злобници сега ќе кажат,па ене им го Рабио уште слободен,нека го земат ќе закрпи колку толку да не останаме само со Муса и Лофтус Ш. ама тоа се глупости,па тука е Тиџани Рејндерс што е подобар од Тонали :icon_lol: и Вос новиот Вранкс што кине во серија Цехехехехе
Јас би рекол дури и Серхио Рамос што секогаш му било желба да заигра за Милан на 38 години со пивски стомак е 10 пати подобра опција од Томориња,Тиавци и Габии ама после ми текна дека имаа фантастичен трансфер маркет дека потрошија не само тие стандард 50мил од л.ш. туку и плус 22те од де кетеларе тоа е пазар ехеее пазар ипол,Сити кој ?? И дека тимов е составен од шампињони и дека сега се е во рацете на Фонсека,дефинитивно тој ќе биде крив,а не сите над него (y)

Член од
23 август 2024
Мислења
41
Поени од реакции
65
Кој е овој што се реинкарнирал во Јапонец? :icon_lol:
Не ме памтиш по пишувањето ? И тогаш имав јапонски ник :icon_lol: Си ме разочаруел хмхмх :D
Дај кажи ми сега како Малдини е крив за се и Емерсон Ројал е новиот Кафу :love:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
Не ме памтиш по пишувањето ? И тогаш имав јапонски ник :icon_lol: Си ме разочаруел хмхмх :D
Дај кажи ми сега како Малдини е крив за се и Емерсон Ројал е новиот Кафу :love:
Гледам дека не ти е добро на тебе, веројатно како последица на реинкарнациите.

Немам појма кој си, но тоа што си отворил уште еден профил да се замараш со мене, пишувајќи глупости, доволно кажува.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.549
Поени од реакции
4.037
Ензо Раиола кој е братучед на Мино му е агент на Бенасер и го дупи цело време.
Лани летото Ензо пушти патка и го убедуваше Бенасер дека неколку клубови од Англија го бараат да му понудат богат договор а овој мислеше дека ќе лапне јака провизија но ништо не се случи.
Ова лето иста приказна сега наводно Арапите го бараат Бенасер а Ензо со надеж за голема провизија но не стигна никаква понуда иако Милан беа спремни да прифатата и пола од клаузулата на Бенасер која е 50 милиони.
Уште еден пример каде што алчниот агент му ја усерува кариерата на фудбалерот а повредите ќе го дотолчат.
Како што сугерирав за Бенасер требаше одамна да се ослободат од него бидејќи во Милан само со Кеси како пивот партнер ги имаше најдобрите денови во црвено црниот дрес а сега ќе биде многу тешко да се ослободат од него кој има договор до 2027.

Не знам што толку сте се фатиле за Емерсон,човекот дојде на 12-ти Август во нов тим,тренер и клуб а Милан почна со официјални натпревари на 17- ти Август.
Нормално дека му е потребно време за прилагодување ,не му судете веднаш на човекот и дадете му шанса.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.549
Поени од реакции
4.037
It is reported that Ibra has taken revenge on his former teammate Ignazio Abate, who didn’t give his son Maximilian his Primavera debut last season.
Therefore Bonera was appointed at Milan Futuro and not Abate who had a had a successful run with Primavera.
After Abate’s departure, now managing Ternana in Serie C, Zlatan reportedly escalated the situation by first moving Beniamino Abate, Ignazio’s father and the goalkeeper coach, from the Primavera to the women’s team, and then having him fired without notice.

Наводно Ибра не го назначил Абате кој рабетеше одлично со Примавера за нов тренер на Футуро бидејќи не ги играл син му во Примавера.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.826
Поени од реакции
6.530
It is reported that Ibra has taken revenge on his former teammate Ignazio Abate, who didn’t give his son Maximilian his Primavera debut last season.
Therefore Bonera was appointed at Milan Futuro and not Abate who had a had a successful run with Primavera.
After Abate’s departure, now managing Ternana in Serie C, Zlatan reportedly escalated the situation by first moving Beniamino Abate, Ignazio’s father and the goalkeeper coach, from the Primavera to the women’s team, and then having him fired without notice.

Наводно Ибра не го назначил Абате кој рабетеше одлично со Примавера за нов тренер на Футуро бидејќи не ги играл син му во Примавера.
Епа ништо дај да му се собереме од фан клубов и да му дотераме памет! Или друга опција е да потегнеш врски со Гери и да ја испраите работава, вака се глеа дека не бива.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.549
Поени од реакции
4.037
Ако се сложувате со мене ајде сите да се потрудиме и да понудиме разновидна,издржана и по можност позитивна содржина за да потикне здрава и позитивна дискусија и разговор каде што секој слободно ќе може да си го каже и изјасни својот став и мислење.
Нормално е секој да си има свој сопствен став и мислење и може слободно да си го искаже но многу се нервирам кога на се се гледа негативно,со лоши мисли и негативна енергија.
Ако сакаме промена таа мора да започне од самите нас.
Ако сме навистина вистински фанови на Милан сакам да му се радуваме на клубот и да му даваме поддршка без оглед на се и секогаш да бидеме позитивни и реални.
Клубот ја заслужува нашата поддршка и знам дека ние можеме да дадеме се од себе да бидеме најдобри фанови на Милан.
Forza Milannnnnn!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom