Дали се читаш шо пишиш човече..
Кој татко ми, кој мој Зоран... Читаш шо пишам ти или така само по една реченица фаќаш од постојте шо ќе ти падни в очи ?
Требен ми е Зоран мене да го бранам. Јас пишав дека треба да се размисли дали да продолжи општината со овај проект воопшто во иднина.
Веќе замина од контрола овај проект и не дава резултати сразмерно со парите шо се инвестират во проектот.
Нека не е Тамше, нека биди друг тренер, мора дс имс промена оти ќе замини јабана сезоната.
Бранко не требаше да се меша во тренерските води, арен си беше како спортски директор и то го работеше години во Романија, зато и беше донесен во овсј проект а не да биди тренер.
Ок преодно јс превзеде екипата амс на крсјот од сезоната требаше да си се врати на претходната функција.
Вината за сите играчи си ја има цел стручен штаб заедно Зоран и син му шо си глумат менаџери на youtube.
Вината за резултатите ќе си падни кај тренрот, пошо си се нафати да работи со играчите шо му ги донесоја.
Ако не му донесоја играчи по негова мерка, не требал да продолжи да ја води екипата.