Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.805
Поени од реакции
5.582

Нека продужат и во Јануари, има доста работа.
во некој паралелен свет вториот на листата никогаш немаше да замине од Јунајтед... да беше се во ред со него многу веројатно Раши ќе беше втор на оваа листа....

иначе ептен фала на Челзи... таман Санчо плус 50-60 мил. наредно лето и Палмер е наш и 10ка ќе му дадеме да носи исто како неговиот идол...

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.402
Поени од реакции
9.621
Повеќе ме радува ритањето од клубот на Флопчо од потпишувањето на Угарте. :D

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.734
Поени од реакции
22.728
Ем го мрзи да трча ем фура у стил најдобар рапер сум никој ништо не ми може, ај мрш таму копиле.

Остана уште примадоната Раши да го исчистиме и можеби конечно ќе заличиме на фудбалски клуб а не на манекени рапери лигуши.

Можеби требаше на крајот да го земеме Рабио, знае да покрива на повеќе позиции на теренот но тоа е, наредното лето повеќе.

Сега останува на Тен Хаг да ги склопи добро коцките и да заличиме на нешто, ако имаме млитави резултати до декември потполно подржувам менување на тренерот и носење било кој друг. Имаме солидна еќипа за топ 4 плус еден или два трофеја. Glory Glory Man United.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.591
Поени од реакции
66.330
Ем го мрзи да трча ем фура у стил најдобар рапер сум никој ништо не ми може, ај мрш таму копиле.

Остана уште примадоната Раши да го исчистиме и можеби конечно ќе заличиме на фудбалски клуб а не на манекени рапери лигуши.

Можеби требаше на крајот да го земеме Рабио, знае да покрива на повеќе позиции на теренот но тоа е, наредното лето повеќе.

Сега останува на Тен Хаг да ги склопи добро коцките и да заличиме на нешто, ако имаме млитави резултати до декември потполно подржувам менување на тренерот и носење било кој друг. Имаме солидна еќипа за топ 4 плус еден или два трофеја. Glory Glory Man United.
Ke ти шепнам тивко, за да не се разочараш. Free agents, како Рабио, може да се потпишат и по крај на преоден рок. Така да, имаш шанса уште.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.425
Поени од реакции
7.801

Нека продужат и во Јануари, има доста работа.
Бре, многу сериозна личи работава вака сума сумарум кога ќе се направи.

Зборев уште Бреилсфорд кога го ставија дека ИНЕОС не личи дека ќе се заебаваат, ама не очекував ваков настап, браво.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.402
Поени од реакции
9.621
Бре, многу сериозна личи работава вака сума сумарум кога ќе се направи.

Зборев уште Бреилсфорд кога го ставија дека ИНЕОС не личи дека ќе се заебаваат, ама не очекував ваков настап, браво.
Трансферите немора да ги рачинаме , 200 мил на плати ќе уштедат од овие. :D

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.172
Поени од реакции
13.003
Ova e najdobriot transfer window sto sme go imale u poslednive 15tina godini. Kapa dole Ineos, Ashworth, Wilcox i ostali.
Ten Hag mu se dadeni site mozni rekviziti. Se ispod Top 4 i polufinale EL e ravno na poraz. Se citame vo Fevruari.
6то место максимум.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.059
Поени од реакции
1.604
6то место максимум.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Da ne beshe Ten Hag trener, ke ti pisev deka tolku razbirash. Vaka, ne se znae. Ke se vidi negoviot kapacitet sega i jas mislam deka nema da stigneme do ova i deka ke leta na kraj na sezona, ama da vidime eve mu sansata so ja baraa.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.591
Поени од реакции
66.330
:pos:

Решен огромен проблем. 350к плата ослободена, токсичен играч продаден, и плус пари земени на сето тоа. Long Live Todd Boehly.

Наредното лето, Рашфорд, Ентони, Касемиро. Веќе се во последна година Ериксен и Мегваер.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.070
Поени од реакции
1.557
Ova e najdobriot transfer window sto sme go imale u poslednive 15tina godini. Kapa dole Ineos, Ashworth, Wilcox i ostali.
Ten Hag mu se dadeni site mozni rekviziti. Se ispod Top 4 i polufinale EL e ravno na poraz. Se citame vo Fevruari.
Тен Хаг нема да дочека крај на сезона. Инеос мора да се признае и покрај скептицизмот кај нас (кај мене) заиграа сериозно, веројатно очекувањата за сезонава не им се високо поставени туку ја гледаат како преодна во која во меѓувреме секако дека ќе се појават повеќе прави моменти за решавање на тренерското прашање. Друго сакав да прашам, како тоа полуфинале во било кое натпреварување би се сметало за успех??
Автоматски споено мислење:

Благодарам.
Само дали е веродостојно ова со 40м, секаде струи дека е 20м облигацијата...

Последно уредено:
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.425
Поени од реакции
7.801
:pos:

Решен огромен проблем. 350к плата ослободена, токсичен играч продаден, и плус пари земени на сето тоа. Long Live Todd Boehly.

Наредното лето, Рашфорд, Ентони, Касемиро. Веќе се во последна година Ериксен и Мегваер.

Промарна позиција лево - Педро Нето, Феликс, Мудрик , Санчо. Предност некаква можда би имал само пред Мудрик, а и тоа знак прашалник. Не знам со кој памет очекува минути :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.591
Поени од реакции
66.330
Промарна позиција лево - Педро Нето, Феликс, Мудрик , Санчо. Предност некаква можда би имал само пред Мудрик, а и тоа знак прашалник. Не знам со кој памет очекува минути :D
Не ми е гајле и како кафе куварка ако го користат, или како паљачо. Епски проблем решен.

@provokacija меѓу 20 и 25 милиони фунти. Не знам само дали има и loan fee врз сето тоа и како ке му се покрива платата дур е на позајмица.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.059
Поени од реакции
1.604
Тен Хаг нема да дочека крај на сезона. Инеос мора да се признае и покрај скептицизмот кај нас (кај мене) заиграа сериозно, веројатно очекувањата за сезонава не им се високо поставени туку ја гледаат како преодна во која во меѓувреме секако дека ќе се појават повеќе прави моменти за решавање на тренерското прашање. Друго сакав да прашам, како тоа полуфинале во било кое натпреварување би се сметало за успех??
Автоматски споено мислење:

Само дали е веродостојно ова со 40м, секаде струи дека е 20м облигацијата...
Ne, pisav deka ocekuvam minimum polufinale europa liga i se pomalce od toa vo toj kup e ravno na poraz. Vo angliskive kupovi ako ti se padne pool, city, arsenal pred toa mozam da razberam. Ama grupana vo europa ni e gola voda isto kako i dr timovi ne gleam koj bi ni pretel u osvojuvanje, pogotovo sto nema da ima timovi od liga sampioni so ke pagaat dole kako prethodno.

Kajgana Shop

На врв Bottom