Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата macko i
  • Време на започнување Време на започнување
ocajna several jirs lejtr

Kaj e maz ti?
Ene go u drvorot.
Kaj e ma ne go gledam?
Treba malku da kopash...
Па искрено да ти кажам и сите кавги се ради детето, ненаспани бевме со години, зашто му текнува да стане сред ноќ и да урла со саати да плаче и да кенка, сега фала богу спие цела ноќ, ама зато преку ден, крвта на сламка ни ја пие.

Па искрено да ти кажам и сите кавги се ради детето, ненаспани бевме со години, зашто му текнува да стане сред ноќ и да урла со саати да плаче и да кенка, сега фала богу спие цела ноќ, ама зато преку ден, крвта на сламка ни ја пие.
Vidi... treba so maz ti da se razgovara... i ne mora jas.... vlade znae tacno sho da mu kaze.

Ne be istrenirana e sega. Ke i sklepa uste edno, ke go izgleda i porasni ko od majtap.
Аха ќе ми склепа на 45 години ко дедовци стануваат на тие години, башка џони му замина пензија. :pos: :pos: :pos:
Vidi... treba so maz ti da se razgovara... i ne mora jas.... vlade znae tacno sho da mu kaze.
Аххаха ме изнасмеа со постов да Владее знае

Za nego ne znam, ali so ljubenata tvoja ocigledno ni odi muabetot :sneaky: Vidi zborni ti so nego, sekako si isfeminiziran, ke mu gi pretstavis rabotite od zenska gledna tocka :toe:

Za nego ne znam, ali so ljubenata tvoja ocigledno ni odi muabetot :sneaky: Vidi zborni ti so nego, sekako si isfeminiziran, ke mu gi pretstavis rabotite od zenska gledna tocka :toe:
ne ti raboti dobro radaro za podjebavanje denes vlade, sakav da kazam se slagam so tebe....

Ko neeban zvucesh... i ti :)

До кога ќе се жалиш од детето по темиве? Зашо сте го правеле и раѓала кога немате капацитет, очигледно и ти и маж ти, да го гледате и чувате. Де плачело, де си играло, де музика пуштало. Изгледа проблемот е у вас. Никот у Мизерна смени си го.

До кога ќе се жалиш од детето по темиве? Зашо сте го правеле и раѓала кога немате капацитет, очигледно и ти и маж ти, да го гледате и чувате. Де плачело, де си играло, де музика пуштало. Изгледа проблемот е у вас. Никот у Мизерна смени си го.
sto e najtragicno vakvite imaat deca. Vakvite porano bile brkani od domot cisto informativno u najmala raka u endek zavrsuvale. Ke se zhali od dete ne spiela gospozata, e vakvite imaat pravo i da glasaat i da izrazuvaat nivni mislenja javno, abe se toa pod mach treba da ide

muabeto dene ni e...

- Kolko e 4+4?
- 6
-Na kur te nosam!
Taka nekako :toe:
Автоматски споено мислење:

Postporodilna depresija. Ke i pomini, ke se stabilizira. Ne mora na noz da ja zemate.

@wot денес сум бааги "ефективна мајка" со оглед на тоа што ѕверот реши да стане во 6 саат и да пушта гласна музика од неговото системче, да урла и да се дере, а кога го караш,се смее нема ефект ништо,:cautious: колку и да ми се спие џабе е нема разбирачка.:mad:
Бараше млеко му ставив го истури, му испржив јајца, не ги изеде, корнфлекс со млеко изеде едно лажиче од полн тањир и еве сега моментално, фрла боици во соба седнат на купче искинати ливчиња од боенка, а сеуште не е ни пладне. Забавно зар не :kafence:
Ама не е детето криво за ништо не разбира тоа, само сака забава. Јас сум крива што наместо на 20 го родив на 33 и сега ме боли глава и немам енергија. За грешките во младоста, плаќаме во старост. Биди поздравен и се надевам побрзо и кај тебе таква среќа ама попослушна.(y)
E pile moe, tuka te cekav... zatoa e potreben tatkoto.. Decava moi ne ja registriraat ič žena mi, ama jas koga ke viknam odma go srabotuvaat toa sto majka im im go kazala da go srabotat... Tatkoviot avtoritet e zlato vo vospituvanjeto na decata..

Не е баш така, ако им се качило на глава тоа значи дека го толерираат детето и не користат ќотек. Денеска децата се претежно хиперактивни и рачунај неколку пати поинтелигентни од пред 50 год. да речеме. Треба огромен напор за да се воспита дете денеска и секоја чест за сите што фрустрацијата ја покажуваат на форум а не преку ќотек на децата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom