Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.769
Поени од реакции
2.901
@wot денес сум бааги "ефективна мајка" со оглед на тоа што ѕверот реши да стане во 6 саат и да пушта гласна музика од неговото системче, да урла и да се дере, а кога го караш,се смее нема ефект ништо,:cautious: колку и да ми се спие џабе е нема разбирачка.:mad:
Бараше млеко му ставив го истури, му испржив јајца, не ги изеде, корнфлекс со млеко изеде едно лажиче од полн тањир и еве сега моментално, фрла боици во соба седнат на купче искинати ливчиња од боенка, а сеуште не е ни пладне. Забавно зар не :kafence:
Ама не е детето криво за ништо не разбира тоа, само сака забава. Јас сум крива што наместо на 20 го родив на 33 и сега ме боли глава и немам енергија. За грешките во младоста, плаќаме во старост. Биди поздравен и се надевам побрзо и кај тебе таква среќа ама попослушна.(y)

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.769
Поени од реакции
2.901
ocajna several jirs lejtr

Kaj e maz ti?
Ene go u drvorot.
Kaj e ma ne go gledam?
Treba malku da kopash...
Па искрено да ти кажам и сите кавги се ради детето, ненаспани бевме со години, зашто му текнува да стане сред ноќ и да урла со саати да плаче и да кенка, сега фала богу спие цела ноќ, ама зато преку ден, крвта на сламка ни ја пие.

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.001
Поени од реакции
2.402
Па искрено да ти кажам и сите кавги се ради детето, ненаспани бевме со години, зашто му текнува да стане сред ноќ и да урла со саати да плаче и да кенка, сега фала богу спие цела ноќ, ама зато преку ден, крвта на сламка ни ја пие.
Vidi... treba so maz ti da se razgovara... i ne mora jas.... vlade znae tacno sho da mu kaze.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.769
Поени од реакции
2.901
Ne be istrenirana e sega. Ke i sklepa uste edno, ke go izgleda i porasni ko od majtap.
Аха ќе ми склепа на 45 години ко дедовци стануваат на тие години, башка џони му замина пензија. :pos: :pos: :pos:
Vidi... treba so maz ti da se razgovara... i ne mora jas.... vlade znae tacno sho da mu kaze.
Аххаха ме изнасмеа со постов да Владее знае

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.739
Поени од реакции
23.001
Za nego ne znam, ali so ljubenata tvoja ocigledno ni odi muabetot :sneaky: Vidi zborni ti so nego, sekako si isfeminiziran, ke mu gi pretstavis rabotite od zenska gledna tocka :toe:

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.001
Поени од реакции
2.402
Za nego ne znam, ali so ljubenata tvoja ocigledno ni odi muabetot :sneaky: Vidi zborni ti so nego, sekako si isfeminiziran, ke mu gi pretstavis rabotite od zenska gledna tocka :toe:
ne ti raboti dobro radaro za podjebavanje denes vlade, sakav da kazam se slagam so tebe....

Ko neeban zvucesh... i ti :)

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.370
Поени од реакции
13.262
До кога ќе се жалиш од детето по темиве? Зашо сте го правеле и раѓала кога немате капацитет, очигледно и ти и маж ти, да го гледате и чувате. Де плачело, де си играло, де музика пуштало. Изгледа проблемот е у вас. Никот у Мизерна смени си го.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
605
Поени од реакции
1.327
До кога ќе се жалиш од детето по темиве? Зашо сте го правеле и раѓала кога немате капацитет, очигледно и ти и маж ти, да го гледате и чувате. Де плачело, де си играло, де музика пуштало. Изгледа проблемот е у вас. Никот у Мизерна смени си го.
sto e najtragicno vakvite imaat deca. Vakvite porano bile brkani od domot cisto informativno u najmala raka u endek zavrsuvale. Ke se zhali od dete ne spiela gospozata, e vakvite imaat pravo i da glasaat i da izrazuvaat nivni mislenja javno, abe se toa pod mach treba da ide

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.739
Поени од реакции
23.001
muabeto dene ni e...

- Kolko e 4+4?
- 6
-Na kur te nosam!
Taka nekako :toe:
Автоматски споено мислење:

Postporodilna depresija. Ke i pomini, ke se stabilizira. Ne mora na noz da ja zemate.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.330
Поени од реакции
4.020
@wot денес сум бааги "ефективна мајка" со оглед на тоа што ѕверот реши да стане во 6 саат и да пушта гласна музика од неговото системче, да урла и да се дере, а кога го караш,се смее нема ефект ништо,:cautious: колку и да ми се спие џабе е нема разбирачка.:mad:
Бараше млеко му ставив го истури, му испржив јајца, не ги изеде, корнфлекс со млеко изеде едно лажиче од полн тањир и еве сега моментално, фрла боици во соба седнат на купче искинати ливчиња од боенка, а сеуште не е ни пладне. Забавно зар не :kafence:
Ама не е детето криво за ништо не разбира тоа, само сака забава. Јас сум крива што наместо на 20 го родив на 33 и сега ме боли глава и немам енергија. За грешките во младоста, плаќаме во старост. Биди поздравен и се надевам побрзо и кај тебе таква среќа ама попослушна.(y)
E pile moe, tuka te cekav... zatoa e potreben tatkoto.. Decava moi ne ja registriraat ič žena mi, ama jas koga ke viknam odma go srabotuvaat toa sto majka im im go kazala da go srabotat... Tatkoviot avtoritet e zlato vo vospituvanjeto na decata..

Kajgana Shop

На врв Bottom