ТИФОМАНИЈА!

Член од
13 јули 2024
Мислења
474
Поени од реакции
762
Prasanje edno do Ribari, imate preuba sansa da gi napadnite komiti dracevo vi se shetaat niz grad vi postavuvaat sliki od mesta kade sto se vo relativno mala grupa i od vas nema nikakva akcija? Nemate 20 lugje da gi napadnete ili ednostavno nemate muda? Bas me interesira
daj be taman se objasnija sho kako ti ja narusi harmonijata odma hhahah sea pak ke treba objasnuvanja sho kako a dobro trgna nemase negativna konotacija nisto i sea ova za napad abe kakov napad gledas otidoa sredija ja ne razbiram znaci sve sve se sredi posteno i cesno i pak vlakno u jajce makedonska rabota jbg

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.952
[/QUOTE]
И не заборавајте ве опоменавме пред година -две дека неубо ја учите вашата младина не требат ризли туку мадиња :lolzz:
Вечерта кога седевме со ваши уапсени членови пред пс аеродром, баш на денот кога ги промовиравме ризлите, некои ваши членови беа воодушевени од тоа како ни текнало да изработиме ризли, дури и си земаа за сувенири :свиркам:

Член од
19 август 2024
Мислења
9
Поени од реакции
3
daj be taman se objasnija sho kako ti ja narusi harmonijata odma hhahah sea pak ke treba objasnuvanja sho kako a dobro trgna nemase negativna konotacija nisto i sea ova za napad abe kakov napad gledas otidoa sredija ja ne razbiram znaci sve sve se sredi posteno i cesno i pak vlakno u jajce makedonska rabota jbg
Me interesira bidejki pred nekolku postovi im se smeeja na Lozari deka ne gostuvale ne pravele akcii a istava ekipa im upagja vo grad po vtor pat bez nikakvi posledici.. interesna rabota

Член од
27 ноември 2021
Мислења
403
Поени од реакции
4.207
Me interesira bidejki pred nekolku postovi im se smeeja na Lozari deka ne gostuvale ne pravele akcii a istava ekipa im upagja vo grad po vtor pat bez nikakvi posledici.. interesna rabota
Кое упаѓане бе летнат. Договорено беше меѓу нас и нив, да се средит то шо се уништи. Ние бевме во контакт со нив, знаевме кога се на муралот на Вангел Наумоски, и кажаја дека ќе запаљат бакља во негова чест и ќе направат слика за објава, и ние прифативме, после то се договпровме дека нашите 2 графити ќе ги попрајме сами, а се понудија и нив да ги средат ама несакавме, и се договоривме тие да купат боја и да ја остает во "Суна". Исто после се, другиот ден, наши дечки се слушнаја со дечки од Скопје, и се беше по договор, најлон со бои беше оставен во продавницата "Суна".

За крај на денот, многу коректен однос имаше од наша страна и од тие од Скопје шо контактиравме, а дека ќе имат секогаш луѓе(дебили) искључоци ќе имат.

Прајме муабет дека во вакви ситуаци требит да имат комуникација и препознавање на добра воља, а ако некој дошол со добра намера и ти го наместиш, само си пичка, или обострано ако другата страна на договоребо нешто, се понашат поинаку.

Самите по телефон потенцираја дека нетребит да имат ништо, и дека и тие се згрозени од случајот, ама и после нај коректен однос со тие шо не контактираја нас, стално ќе се појави некоја будала да ја прикажит поинаку ситуацијата, и да објабит слика во "Зла доба" без поента.

Ова е целата вистина, се друго се детски муабети и празни филмој.

Последно уредено:
Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.952
Многу непотребни муабети се развија за акцијата на Комити Драчево. Секоја чест за момците, покажаа што значи ултрас кодекс и ја санираа штетата направена од необразовани деца. Луѓе не форумов непотребно ја вртат како провокација, кога ниту таква била намерата, ниту пак би било исправно Рибари во свој град да направат таков напад.
Почит за дрчаевчани, мислам дека прв ваков потег на нашата тифо сцена :aplauz:

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.280
Поени од реакции
3.312
Кое упаѓане бе летнат. Договорено беше меѓу нас и нив, да се средит то шо се уништи. Ние бевме во контакт со нив, знаевме кога се на муралот на Вангел Наумоски, и кажаја дека ќе запаљат бакља во негова чест и ќе направат слика за објава, и ние прифативме, после то се договпровме дека нашите 2 графити ќе ги попрајме сами, а се понудија и нив да ги средат ама несакавме, и се договоривме тие да купат боја и да ја остает во "Суна". Исто после се, другиот ден, наши дечки се слушнаја со дечки од Скопје, и се беше по договор, најлон со бои беше оставен во продавницата "Суна".

За крај на денот, многу коректен однос имаше од наша страна и од тие од Скопје шо контактиравме, а дека ќе имат секогаш луѓе(дебили) искључоци ќе имат.

Прајме муабет дека во вакви ситуаци требит да имат комуникација и препознавање на добра воља, а ако некој дошол со добра намера и ти го наместиш, само си пичка, или обострано ако другата страна на договоребо нешто, се понашат поинаку.

Самите по телефон потенцираја дека нетребит да имат ништо, и дека и тие се згрозени од случајот, ама и после нај коректен однос со тие шо не контактираја нас, стално ќе се појави некоја будала да ја прикажит поинаку ситуацијата, и да објабит слика во "Зла доба" без поента.

Ова е целата вистина, се друго се детски муабети и празни филмој.
Џентлменски од двете страни..големо браво..

Член од
7 јули 2024
Мислења
24
Поени од реакции
139
Шверцери ке ве има на гостовање или не е Вардар па не се замараме?

Член од
2 септември 2019
Мислења
249
Поени од реакции
1.622
Шверцери ке ве има на гостовање или не е Вардар па не се замараме?
за нив у кратово е како дома секогаш гостуваат таму дали имат фетиш сељаците од кратово на љоч па не им прават проблем, ние кога и да гостуваме мора да има фрка за влез и во тек на утакмицата со џандарите а и лозари пред некоја година исто имаа некоја случка во кратово. Сами си го даваме гзот под кирија

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.714
Поени од реакции
9.545
за нив у кратово е како дома секогаш гостуваат таму дали имат фетиш сељаците од кратово на љоч па не им прават проблем, ние кога и да гостуваме мора да има фрка за влез и во тек на утакмицата со џандарите а и лозари пред некоја година исто имаа некоја случка во кратово. Сами си го даваме гзот под кирија
Не им дозволија влез на Лозари, навиваа од надвор.

Член од
6 февруари 2011
Мислења
807
Поени од реакции
3.467
Не е од вчера така во Кратово.Гледам 15 години поминале од видеото маме му ебам остаревме. Овде играја пендраците и уапсени мислам имаше. Се дрнкавме 4 сати до Кратово не не пуштија мислам дека изговорот беше карти сме немале.

Член од
2 септември 2016
Мислења
855
Поени од реакции
1.919
Не е од вчера така во Кратово.Гледам 15 години поминале од видеото маме му ебам остаревме. Овде играја пендраците и уапсени мислам имаше. Се дрнкавме 4 сати до Кратово не не пуштија мислам дека изговорот беше карти сме немале.
ovde mislam bese izmislena legendarnata
“politika kurva e zeni da vi ebime zeni da vi ebime kuro da go pusite i vmro i sds sega site kurvi ste zeni da vi ebime”:D
za pendraci imase da za privedeni ne se sekavam a mislam deka izgovoro bese oti ne najavila upravata navivaci

Kajgana Shop

На врв Bottom