Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.545
Поени од реакции
8.631
Ustvari se e ova primitivna neli biologija... nas ne pali da e zdrava i plodna a niv da e sposoben, mejks shit dan i moz da gi odbrani od volcite dodeka cica bebeto....
Nego pitanjeto mi e sega sapioseksualkite ko koleshkava... dali kaj niv maskularnosta se zameni so inteligencija kako orudie za prezivuvanje u civilizacijata pa mazestvenosta ne im e tolko bitna.. ni izgledot eto.. ili ipak bi trznala na zivotinjsko nivo na maskularen tipac.... dali u prvata prilika kaj sho nacitaniot kje treba da prezentira borbenost, stegnati vegji, ishendla idioti na primitiv level ona kje se razocara.... ?

inaku ne napravivme muabet za rinjuabls dali vind i solar se dovolni i podobri od nuklear... ili ideme na fuzija za nekoja godina?
Јас можам за себе да кажам, сега не сум сите жени и не се однесува на сите. Нема нешто појако од интелигенција. Не знам во која прилика треба да хендла идиоти, искрено што и да каже некој вербално, многу ми е очајно "мојот" прв да удри. Не што ми е очајно, сериозен проблем би имала со истото.
Логично секој ќе се брани ако е физички нападнат, но прв да нападне, без разлика колку е испровоциран, за мене е слабост.
Тоа не значи дека сакам феминизирани мажи, туку мажи на кои свеста им е главно орудие.
Пак, како некоја што веќе некое време хендла сама разни ситуации и со разни лудаци сум се сретнала, не сум имала прилика ни потреба за физичка заштита во ниту еден момент.

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.000
Поени од реакции
2.401
Јас можам за себе да кажам, сега не сум сите жени и не се однесува на сите. Нема нешто појако од интелигенција. Не знам во која прилика треба да хендла идиоти, искрено што и да каже некој вербално, многу ми е очајно "мојот" прв да удри. Не што ми е очајно, сериозен проблем би имала со истото.
Логично секој ќе се брани ако е физички нападнат, но прв да нападне, без разлика колку е испровоциран, за мене е слабост.
Тоа не значи дека сакам феминизирани мажи, туку мажи на кои свеста им е главно орудие.
Пак, како некоја што веќе некое време хендла сама разни ситуации и со разни лудаци сум се сретнала, не сум имала прилика ни потреба за физичка заштита во ниту еден момент.
Uopshte ne praam muabet za fizicki da se presmetuva tuku da ishendla nekoj idiot.... bez da go fati ankcioznost... za toa treba da deluva deka e sposoben za fizicki ( ne deka mora, inteligentni znaat da simuliraat toa ) no dali ko kje potfrli u takva situacija tebe kje ti e nebitno.... to sho ti kako zena bi ishendlala idiot bolje od nego pred nego... poshto ova se desi so moi bliski, ona sapio ljubaf ovo ono on mozak knizevnik dusha covek i eve gi nema ona interes za sex mozebi vekje 2 godini .. na kraj i fali u nekoi situacii maskularnosta... i pocinju problemiiii...

Mislam ne e losho pokraj neli mozoko da ima i taka muskulce, stava... dignati ramenici... da zraci so samodoverba... prezens sho bi rekle... fraer br. 7 :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.545
Поени од реакции
8.631
Uopshte ne praam muabet za fizicki da se presmetuva tuku da ishendla nekoj idiot.... bez da go fati ankcioznost... za toa treba da deluva deka e sposoben za fizicki ( ne deka mora, inteligentni znaat da simuliraat toa ) no dali ko kje potfrli u takva situacija tebe kje ti e nebitno.... to sho ti kako zena bi ishendlala idiot bolje od nego pred nego... poshto ova se desi so moi bliski, ona sapio ljubaf ovo ono on mozak knizevnik dusha covek i eve gi nema ona interes za sex mozebi vekje 2 godini .. na kraj i fali u nekoi situacii maskularnosta... i pocinju problemiiii...

Mislam ne e losho pokraj neli mozoko da ima i taka muskulce, stava... dignati ramenici... da zraci so samodoverba... prezens sho bi rekle... fraer br. 7 :)
Самодоверба нормално дека треба да има, не верувам дека ни мажите ги привлекуваат жени без самодоверба.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
3.998
Поени од реакции
9.312
poshto ova se desi so moi bliski, ona sapio ljubaf ovo ono on mozak knizevnik dusha covek i eve gi nema ona interes za sex mozebi vekje 2 godini
Иницирај ги у редот брате, помази го со мармаладот и дај му задача да ја исчита цела тема мен ин блек и ќе се стори човек.
Автоматски споено мислење:

Самодоверба нормално дека треба да има, не верувам дека ни мажите ги привлекуваат жени без самодоверба.
Никаков проблем не е самодовербата, лично и го сметам како предизвик затоа што има начин да се смени тоа имајќи во предвид Данинг Кругер ефектот.

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.000
Поени од реакции
2.401
Tokmu toa, sepak ne e samo inteligencijata... celo e koga ima se. Kje go odminesh ti nacitaniot i on kje dojde tuka i kje go pcuva zenskiot rod poshto na kraj kje mu falat podignati ramenici i ostar pogled....

Иницирај ги у редот брате, помази го со мармаладот и дај му задача да ја исчита цела тема мен ин блек и ќе се стори човек.
Se reshava ama ne me slusha... treba da pocne stomacni sklekovi trcanje ... treba da se ukluci kopceto... ne e do marmaladot... ne i go diga :)

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.766
Поени од реакции
2.900
Tokmu toa, sepak ne e samo inteligencijata... celo e koga ima se. Kje go odminesh ti nacitaniot i on kje dojde tuka i kje go pcuva zenskiot rod poshto na kraj kje mu falat podignati ramenici i ostar pogled....

Se reshava ama ne me slusha... treba da pocne stomacni sklekovi trcanje ... treba da se ukluci kopceto... ne e do marmaladot... ne i go diga :)
Не подигнати само туку и широки ;)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.545
Поени од реакции
8.631

Ама тоа нема врска со "бед бој вајб". Барем мене ми нема :cautious:

Прашање до @PurplePuma :rolleyes:
Има ли нешто интересно во имбокс, се дешава ли нешто некоја акција или...мамара?:icon_lol:
Ја радознала
Има, има, не се жалиме.

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.000
Поени од реакции
2.401
Ама тоа нема врска со "бед бој вајб". Барем мене ми нема :cautious:

Има, има, не се жалиме.
Ne kazav bed boj... tuku sposoben. Inteligencijata e samo del od toa.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.545
Поени од реакции
8.631
Ne kazav bed boj... tuku sposoben. Inteligencijata e samo del od toa.
Па тоа го решивме на почетокот, дека и мажи и жени сакаме способни.

Физички да хендла некој идиот.... зошто? Ако е паметен со два збора може да го исхендла чоече. :cautious:
Нели? Толку не трпам покажување сила, дури и кога некој "си го бара со боринче".

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.766
Поени од реакции
2.900
Ја во целиов мој живот немам видено во живо мажи да се степаат, освен на филмови се разбира. Мирни ни се мажите нас.

Kajgana Shop

На врв Bottom