- Член од
- 3 март 2019
- Мислења
- 142
- Поени од реакции
- 610
Шо ак е од кд? Дали ќе е дозволено одсега драчевчани да се викет подгрупата на шверцери?Што ако ова нема врска со КД и е направено од трети лица само за да има тензија меѓу КД и Рибари ????
Шо ак е од кд? Дали ќе е дозволено одсега драчевчани да се викет подгрупата на шверцери?Што ако ова нема врска со КД и е направено од трети лица само за да има тензија меѓу КД и Рибари ????
ХАХАХАХАХАХАХ дали реално ова го напиша?Што ако ова нема врска со КД и е направено од трети лица само за да има тензија меѓу КД и Рибари ????
Еден "аплауз", за големите "јунаци" од Драчево!
Секој збор е сувишен... Ова е одраз на НЕКУЛТУРА!
Уништени се 2 графити на НГ Рибари!
Уништен е дел, на една од најстарите Гимназии во Република Македонија!
Уништен е муралот на големиот Вангел Наумоски!
Браво јунаци секоја чест!
Ако користиш збор како гасираат, значи и ти си во тие дечишта.abe nekoj deca iskrstale ne se vozbuvajte ne e ok vikam i ja ali decista toa e se gasiraat ajde da skrtame na odmor da lapneme picki ova ona mislat deka e kul toa treba da im se objasni sho treba i ne treba ali ne gledam ja tragedija od ovoj nastan ke naucat tiktok gasiranjeto si go pravi svoeto jbg aj
brat toa e termini na mladi ja od niv ucam sekoj den pratam sho se desava haos eАко користиш збор како гасираат, значи и ти си во тие дечишта.
Значит и за шверцери ко ќе ви чкртет викаш дек не е ништо страшно. Ех бе комедии сте.brat toa e termini na mladi ja od niv ucam sekoj den pratam sho se desava haos e
mi stavas zborovi u usta aj nema veze pisav deka ne e dobro jbg ali toa e tiktok generacija go pravaat radi calam i takvi raboti decista fati gi tamu zauski dve tri ili shamari ke vidis posle dali ke skrta toa mi bese zborotЗначит и за шверцери ко ќе ви чкртет викаш дек не е ништо страшно. Ех бе комедии сте.
Не ти ставам ништо вуста. Туку како ко ќе ви шкртет вас то е страшно планински потег. А ко ќе шкртате вие, НЕ Е РЕВАНШИЗАМ како со шверцери. Туку од чиста мира пробвите на форумов да заташкате или да кажите колку не е страшно. Врати се секој 10 страни уназад по 50 коментари од вас кај шо расправате за шкртање графити.mi stavas zborovi u usta aj nema veze pisav deka ne e dobro jbg ali toa e tiktok generacija go pravaat radi calam i takvi raboti decista fati gi tamu zauski dve tri ili shamari ke vidis posle dali ke skrta toa mi bese zborot
Кој расправа, земале некои дечишта спреј и оставиле 3 тага на ваши графити. Врска од животот немаат, сељачки потег, не гледам некој да се гордее со тоа. Ако се најдат кои се, ќе си добијат лекција. Не дека сакам да минимизирам штета, ама ништо страшно не е оштетено, за пет минути се поправаат, затоа што во еднобоен дел се додадени (освен кај О-то каде што има повеќе работа).Не ти ставам ништо вуста. Туку како ко ќе ви шкртет вас то е страшно планински потег. А ко ќе шкртате вие, НЕ Е РЕВАНШИЗАМ како со шверцери. Туку од чиста мира пробвите на форумов да заташкате или да кажите колку не е страшно. Врати се секој 10 страни уназад по 50 коментари од вас кај шо расправате за шкртање графити.
katastrofa e brat ti kazav ne znam sho sakas da dokazes decista toa e toa neka si kaze toj sho skrtel aj site sho skrtaat po mene se idioti teski nema zborНе ти ставам ништо вуста. Туку како ко ќе ви шкртет вас то е страшно планински потег. А ко ќе шкртате вие, НЕ Е РЕВАНШИЗАМ како со шверцери. Туку од чиста мира пробвите на форумов да заташкате или да кажите колку не е страшно. Врати се секој 10 страни уназад по 50 коментари од вас кај шо расправате за шкртање графити.
Вие ли најдовте да зборите за оружје со мачети се сликавте со најавата на Комити во Битола, да не ставам слики си знаете и сами цел форум ви се смееше.Нема шанса да е од комити тие имаат навивачки кодекс не фрлат со камења,не чкртат графити и не носат оружје
Јас мислам дека се странски служби