Луѓе јас сум крив за се, и за лошата игра и за одлуката на Бранче да ја повлечи екипата од меѓународен турнир, каде го претставуваш пред се својот град, навивачката група, својата држава, а богами и фармацевтската фирма како Еурофарм (тука си знај Зоран, мене за ова другото ме итнересира). Јас сум крив шо клубот НЕ го осудува ваквото понашање на оние кое се лицето на клубот и треба да бидат пример за сите и ова се случва вторпат откако еднаш тука в сала реши да се пресмета со некој од публиката оти пцуел, а е публика ама тогаш праев јас од мравка слон
@favorito така беше некако? Критика беше и тогаш како и ова денес, ако кажиме нешто шо е и како е, незначи дека на клубот лошо му мислиме. За денес освен последните 10 минути не гледав ништо, неможам да кажам за играта како беше, како и судењето, ама ова второто какво и да било НЕ СМЕЈШ да се понашаш како во Општинска Б лига, зошто ниту клубот се вика Алкалоид ниту пак Работник, за таму ИЧ не ме интересира. Јас се надевам, дека ќе донесат (а според мое инфо ќе донесат) уште 1-2 играчи и ќе се консолидираат редовите, оти вака раштимани како жица на гитара, па Супер Куп, па му гостуваме и на В. 1961 и на Алкалоид ЕДЕН пораз ќе е неуспех, а не пак 2 или пак нејќам да помислам на 3.
Уште еднаш извинете за се сум ЈАС крив.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk