Zasto bi ja tebi pisao pp? Cuj "pogodikosam"nemoj mi pisati pp
Zasto bi ja tebi pisao pp? Cuj "pogodikosam"nemoj mi pisati pp
tebi ne pratim vise nista... eto,morao sam se javitnekoj da mi prati na pp configuracija za ct eagle skener,fala
Vidi, boli me kurac sta ne mi pracastebi ne pratim vise nista... eto,morao sam se javit
Bravo,neka svi vide zasto ti nikad vise nista necu poslat.Vidi, boli me kurac sta ne mi pracas
Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk
Ti trebaju nove liste iz net iptv apk hahahaa.Poz drustvo evo malo da vidite kako radi skener Прегледај го приврзокот 426964
Автоматски споено мислење:
evo kako se nervijraju na balkan iptv klub jer tamo postavjaju postove i to ako imas 250 pa ces videti listu znaci nemoguce jer cuvaju za sebe a vi im davajte ovde skener
Прегледај го приврзокот 426969
Прегледај го приврзокот 426970
Neka svi vide, to je tvoj problem sta neces da pratis, nije moj, ja sam samo pitao, ti si odgovorio I taka daljeBravo,neka svi vide zasto ti nikad vise nista necu poslat.
A to sto te boli... pa,boli i mene zub,nek svako sisa svoju ranu.
Ja cu ti poslat cim budem za kompom.nekoj da mi prati na pp configuracija za ct eagle skener,fala
Smijesno je koliko imas pogodaka od svakog servera uvijek po 1-2 liste.Sta nerazumem sta mi treba liste vidis da imam skener sta je tu smesno.
Kada bi ja cekao vi da mi dajete liste svasta od tebe.
Ja da ti naslikavam sta sve imam pao bi na dupe.Za 100 zivota.Suki nesekirqj se za moje liste gledaj tebe
Ti matori nemas pojma sta je Iptv,da ti nije grupa po telegramu i skype ti ne bi imao sta da gledas.Ja da ti naslikavam sta sve imam pao bi na dupe.Za 100 zivota.
Mozes ti i bolje samo se potrudi malo hahahaaa.Jer ovo sta slikas ne uljeva nadu u taj tvoj takozvani skener.I elite skener isto ima mogucnist multione stavis koliko oces servera i cepas sa combom.