Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нивниот пророк Муахамед ја оженил малата Ајше кога имала 6 години, а имал секс со неа кога имала 9, така да они само ги следат стапките на нивниот пророк. @Ali Pasha може ова да го потврди, он се клања на педофилот.Нели педофилијата кај нив се смета како нормално водење љубов. Од каде сега ова
Она е од тие гастербајтер шипци шо мислат дека цела Европа ја кпнтролираат и албанскиот мислат дека е лингва франка, иако англиски и е мајчин, шиптарлукот е сепак во генот нејзин.Добро сватив дека му зборнала на шипски пошто и личел на шип, па овај ја отерал у десет лепи и сега че плачиме. Колку треба да си глуп да очекуваш дека таму некој во Минхен че ти врати на Шипски.
ova ne e ni 10 procenti od toa shto doma shto zme zemele.
Треба фала да ви кажеме?ova ne e ni 10 procenti od toa shto doma shto zme zemele.
Она е од тие гастербајтер шипци шо мислат дека цела Европа ја кпнтролираат и албанскиот мислат дека е лингва франка, иако англиски и е мајчин, шиптарлукот е сепак во генот нејзин.
Она е од тие гастербајтер шипци шо мислат дека цела Европа ја кпнтролираат и албанскиот мислат дека е лингва франка, иако англиски и е мајчин, шиптарлукот е сепак во генот нејзин.
Србин или Рус.
zashto? ni ne ve prashevme, ni ne ni pomagavte..Треба фала да ви кажеме?
Онда уопште не е битно колку сте примиле дома.zashto? ni ne ve prashevme, ni ne ni pomagavte..