Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е проблемот со Чкембари реално после таква најава на градски да дојдете оваа бројка е срамота
Не ги прочитав паролите кај нас, позади нив бев. Кој ги виде нека ти појасни.Без провокација освен коњите имате нешто на ум цела недела заклучно со денес ? И една молба да ме просветлиш за првата парола
Која бројка дојдовме?Што е проблемот со Чкембари реално после таква најава на градски да дојдете оваа бројка е срамота
Не ве броев вака од око 150Која бројка дојдовме?
rekov ke se izgubat po pat
aj moze 2-3 godini koga jojovci ke se vratat u prva luge
200 беа ,окк издание, што очекуваме од град од 60к.Супер дерби штета за екипите што за к_р не ги биваНе ве броев вака од око 150
Како не ја знајш бројката а викаш срамота?Не ве броев вака од око 150
Na kraj kraeva izleze deka komiti postojat za ckembari sledna utakmica od 300nema da se poveke ako cel zivot furaat film deka ckembari postojat za.komiti mislam deka oni imaat epten golem kompleks od ckembariteКако не ја знајш бројката а викаш срамота?
Точно 200 Чкембари денес на градски, како шо пишав и претхоено, за мак околности задоволителен број. Да не барам оправдувања сега колку од прва екипа ни се по одмори, свадби и работа во странство, ама беше осетно нивното отсуство. Бројката таа, пиро супер, мислам две пароли се извадија али кога ќе има слики за нив. Како и после секоја утакмица...и ние вас ништо не ве слушнавме. Освен една парола, другите ама баш никако не можевме да ги прочитаме.
Честитки за бројката, друго шо сте напраиле не беше во наше присуство, така да, не можам да коментирам тоа.
Прегледај го приврзокот 426765
Слаба бројка, мора да признаеш. Не може на ракомет да одите 400 луѓе, на фудбал 150.Која бројка дојдовме?