- Член од
- 9 декември 2012
- Мислења
- 1.008
- Поени од реакции
- 1.073
Не си шипо, Косовар си...Јас сум најлошата верзија на Шиптаp, highlander(по ваше планинец) од Шара, комбинација со косоварска крв... или во превод, баш како твојот "ник нејм"
Не си шипо, Косовар си...Јас сум најлошата верзија на Шиптаp, highlander(по ваше планинец) од Шара, комбинација со косоварска крв... или во превод, баш како твојот "ник нејм"
Како ти се козите дома? Да не ги издаваш? Прашувам за еден другар.Тој татко не знае кој му е, а не пак што бил дали косовар или албанец. Му ја ределе чичковците мајка му па од некој закачило.
Знае и он, ама незгодно му е татко му чичко да го вика, а дедо му Татко..Тој татко не знае кој му е, а не пак што бил дали косовар или албанец. Му ја ределе чичковците мајка му па од некој закачило.
Колку кози имаш по дома ти?Знае и он, ама незгодно му е татко му чичко да го вика, а дедо му Татко..
Види напрај днк тест да дознаеш кој чичко ја чукал мајка ти додека "татко ти" бил во Швицарска. Такви сте гадни вие, си ги дупите жените меѓусебе, брат на брат, татко на син.Како ти се козите дома? Да не ги издаваш? Прашувам за еден другар.
Дефинитивно си Косовар...немаш ништо шипско и албанско...Колку кози имаш по дома ти?
Ако има награда за најдебил член на форумот, таму си безпрекорен шампион. За ништо друго не си способен. Дури ако има натпревар за неспособност, максимум што можеш да освоиш е второ место, оти толку си неспособен, што ни прво место не можеш да освоиш. Дури и твојот духовен лидер, зузарот, кого многу сакаш да го копираш, се срами кога гледа кои суштества го третираат како идол.Види напрај днк тест да дознаеш кој чичко ја чукал мајка ти додека "татко ти" бил во Швицарска. Такви сте гадни вие, си ги дупите жените меѓусебе, брат на брат, татко на син.
Не се секирај, јас пак ќе продолжам да те тагнувам на постови наменети за твојот идол педофилот мухамед.Ако има награда за најдебил член на форумот, таму си безпрекорен шампион. За ништо друго не си способен. Дури ако има натпревар за неспособност, максимум што можеш да освоиш е второ место, оти толку си неспособен, што ни прво место не можеш да освоиш. Дури и твојот духовен лидер, зузарот, кого многу сакаш да го копираш, се срами кога гледа кои суштества го третираат како идол.
Толку си ништовен, што на десетици тагови што ги ставаш, воопшто не се замарам да ти одговорам.
Еве овој пат ќе се симнам долу (не можам до дното кај си ти), па што ако пак нема да разбереш ништо.
И ова е последен пат што ја имаш честа да изгубам 5 минути за лигуш-суштество како тебе!
Dobro prijatele, ocekuvam na tvoite gazdi soedinetiamerikanskidrzavjani so belecko poteklo vaka da im se obrakjas ponatamu.i so ova se soglasuvam
I so ova se soglasuvam...Dobro prijatele, ocekuvam na tvoite gazdi soedinetiamerikanskidrzavjani so belecko poteklo vaka da im se obrakjas ponatamu.