Pozajmnica na pari

Член од
14 декември 2023
Мислења
5
Поени од реакции
0
Zdravo itno mi se potrebni sredstva na nedela dena, imam blokada na licnata smetka poradi ne plakjanje na danok za 2023 godina, mi trebaat sredstva za da platam kazna, od uplata potrebni se 2/3 rabotni dena za deblokada. Dokolku znaete nekoj covek ve molam posocete.

Член од
9 јули 2024
Мислења
293
Поени од реакции
427
Многу сакам безгрешни морализатори, ревносни да осудат некого. Знаете некој што позајмува? Ако да, кажете му на човекот. Ако не, прескокнете ја темата.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.052
Поени од реакции
11.368
Многу сакам безгрешни морализатори, ревносни да осудат некого. Знаете некој што позајмува? Ако да, кажете му на човекот. Ако не, прескокнете ја темата.
Ставро, ај јади ми курот, а ако си изнервиран нешто кажи.

Тебе ако ти касни платата или ако ти блокирале сметка ради ебан ДДВ ќе побараш пари од сестра ти, брачедот, комшијата, кумот или можда ќе одиш брз кредит да земиш.

Али во 21 век, да отвориш јузер на форум и да се бламираш со вакви изговори можи само ако си до гуша заглавен во долгови.

И сега треба да го жалиме некое говедо шо на свои 20-30, небитно колку и да ги има во газот, не е способен да си го контролира нагонот туку прокоцкал и проебал сè буквално, па уште и ти лекции да ни држиш ради такви лица и да ни морализираш?

Ниско, дури и за лик како тебе.

И да, друг пат кога ќе ми јадиш курот, пинграј барем или цитирај. То се вика карактер.

Член од
14 декември 2023
Мислења
5
Поени од реакции
0

Тебе ако ти касни платата или ако ти блокирале сметка ради ебан ДДВ ќе побараш пари од сестра ти, брачедот, комшијата, кумот или можда ќе одиш брз кредит да земиш.

Али во 21 век, да отвориш јузер на форум и да се бламираш со вакви изговори можи само ако си до гуша заглавен во долгови.

И сега треба да го жалиме некое говедо шо на свои 20-30, небитно колку и да ги има во газот, не е способен да си го контролира нагонот туку прокоцкал и проебал сè буквално, па уште и ти лекции да ни држиш ради такви лица и да ни морализираш?

И да, друг пат кога ќе ми јадиш курот, пинграј барем или цитирај. То се вика карактер.
Druze, ne zbori pred raka koga neznaes. Ne e sekoj toa ti sto mislis
453709382_1278369249809827_4287890884641943313_n.jpg

Член од
9 јули 2024
Мислења
293
Поени од реакции
427

Апсолутно не е твоја работа животот на друг човек. Те оштети тој тебе некако? Од тебе побара пари? Те навреди нешто? Бараше од тебе да го сожалуваш?

Не, така? Арно ама ситната душичка во тебе начека момент да осуди некој друг, во надеж дека ти ќе се почуствуваш убаво.

Јад, беда и мизерија.

ПС

Овие муабетите со јадење курови, дома бе пријател, со татко ти и мајка ти да си ги правиш. Веројатно тие те воспитале така да се однесуваш, тие најдобро ќе те разберат.

Последно уредено:
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.052
Поени од реакции
11.368
Druze, ne zbori pred raka koga neznaes. Ne e sekoj toa ti sto mislis
Прегледај го приврзокот 426533
Супер за тебе, со среќа дека некој на форум пари ќе ти даде, а за контакти од лихвари не ти ни треба форум.

Апсолутно не е твоја работа животот на друг човек. Те оштети тој тебе некако? Од тебе побара пари? Те навреди нешто? Бараше од тебе да го сожалуваш?

Не, така? Арно ама ситната душичка во тебе начека момент да осуди некој друг, во надеж дека ти ќе се почуствуваш убаво.

Јад, беда и мизерија.

ПС

Овие муабетите со јадење курови, дома бе пријател, со татко ти и мајка ти да си ги правиш. Веројатно тие те воспитале така да се однесуваш, тие најдобро ќе те разберат.
Еден пропаднат коцкар како тебе нормално е да застани во одбрана на друг потенцијално пропаднат коцкар.

Така да, ништо чудно тие муабети за јад, беда и мизерија.

Тоа шо се враќаш по 2938402938402983409283409238402398 пат на форумот со илјадити јузер, затоа што си од претходните блокиран, збора за други дијагнози ама и таму ти си знаеш најдобро. ;)

А за татковци, мајки и сестри колку се имаш изнајебано и колку си морална величина и во тој дел, те знаеме од дискусиите од другите профили претходно.
Така да, никаде не ти спомнав фамилија ама ако си толку по мешање фамилии бујрум на цела машка страна од кај нас може да ни го исцицаш по еднаш.

Оди сега морализирај му на жена ти, ако ја имаш или на децата - исто ако ги имаш.
Мадиња за бубрези на некој друг да му продаваш.
Мочко.

Член од
9 јули 2024
Мислења
293
Поени од реакции
427
Јас кажав што имам да кажам за ситните души, ти терај понатаму. Денес имаш наречено некоја курва, или само овој коцкарот го осуди?

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.327
Поени од реакции
5.368
Супер за тебе, со среќа дека некој на форум пари ќе ти даде, а за контакти од лихвари не ти ни треба форум.

Еден пропаднат коцкар како тебе нормално е да застани во одбрана на друг потенцијално пропаднат коцкар.

Така да, ништо чудно тие муабети за јад, беда и мизерија.

Тоа шо се враќаш по 2938402938402983409283409238402398 пат на форумот со илјадити јузер, затоа што си од претходните блокиран, збора за други дијагнози ама и таму ти си знаеш најдобро. ;)

А за татковци, мајки и сестри колку се имаш изнајебано и колку си морална величина и во тој дел, те знаеме од дискусиите од другите профили претходно.
Така да, никаде не ти спомнав фамилија ама ако си толку по мешање фамилии бујрум на цела машка страна од кај нас може да ни го исцицаш по еднаш.

Оди сега морализирај му на жена ти, ако ја имаш или на децата - исто ако ги имаш.
Мочко.
Не е Ставро.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.052
Поени од реакции
11.368
Јас кажав што имам да кажам за ситните души, ти терај понатаму. Денес имаш наречено некоја курва, или само овој коцкарот го осуди?
Точно, си ги кажа роговите. Сега терај магарето и не ја мешај сестра ти во муабети на форум.

Не е Ставро.
Да, сигурно не е. Познаваш ти друг бугарофил, шаренолик куртон и пропали коцкар по темите? Премногу случајности за да е случајно.

Член од
9 јули 2024
Мислења
293
Поени од реакции
427
Да, сигурно не е. Познаваш ти друг бугарофил, шаренолик куртон и пропали коцкар по темите? Премногу случајности за да е случајно.
Не сум бугарофил, во животот немам едно евро уплатено на коцка, освен неколку лото тикети, а ова со шаренолик куртон не знам што значи.

Но ако ти е тебе поубаво да мислиш дека сум некој пропаднат коцкар, кој сум јас да те разубедувам?

На таква морална величина како што си ти, сигурно сите наоколу му изгледаат како коцкари и курви.

Уште еднаш, јад, беда и мизерија.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.052
Поени од реакции
11.368
Уште еднаш, јад, беда и мизерија.
Уште еднаш, цицај весла, и оди пак во Драга Кајгана или по другите теми топори го како си завршил Филозофски на времето, та колку начитан си бил, та дрн дрн дрн кур се треси, ко другите да немаат факултети завршено во животот.

Тоа и си, завршен, бивши, шаренолик куртон.
Такви ко тебе со лопата да риниш имаше форумот, дел од нив исчезнаа како што исчезнуваат сите искористени куртони, другиот дел се враќаат ко тебе со n-ти јузер и таа дијагноза сами треба да ја надминат, професионална помош и онака не побарале, очигледно.

Ако ти е полесно, сите ние сме јадни, бедни и мизерни, о ти голем ФилоСофе.

Терај магарето. :kuracc:

Член од
9 јули 2024
Мислења
293
Поени од реакции
427
Zdravo itno mi se potrebni sredstva na nedela dena, imam blokada na licnata smetka poradi ne plakjanje na danok za 2023 godina, mi trebaat sredstva za da platam kazna, od uplata potrebni se 2/3 rabotni dena za deblokada. Dokolku znaete nekoj covek ve molam posocete.
Нема да најдеш помош овде. Не знам од кој град си, и не знам за колкава сума се работи. Ако веќе не можеш да позајмиш од пријатели и роднини, попаметно ти е да се распрашаш низ твојот град за некој лихвар кој дава пари со помала камата, или да земеш брз кредит. Колку што знам има брзи кредити кај кои првиот кредит е практично без камата.

Последно уредено:
Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.793
Поени од реакции
5.721

Kajgana Shop

На врв Bottom