- Член од
- 9 октомври 2022
- Мислења
- 2.293
- Поени од реакции
- 6.204
Така ти се чини а?Све ми се чини дека си го ископаа гробот украинците со ова последново.....
Така ти се чини а?Све ми се чини дека си го ископаа гробот украинците со ова последново.....
Не ми се качувај на кур на секој пост, бркај си работа.Така ти се чини а?
Така е, пропадна операцијава. Како сомови ги насукаа за сега да напредуваат во Донецк.Така ти се чини а?
Ќути и трпи клошарче.Не ми се качувај на кур на секој пост, бркај си работа.
Јака муда.Така е, пропадна операцијава. Како сомови ги насукаа за сега да напредуваат во Донецк.
Значи Курск не е феинт на украинците туку на русите демек божем бранат за да Зеко прати повеќе војници?Така е, пропадна операцијава. Како сомови ги насукаа за сега да напредуваат во Донецк.
Уште поинтересно е како никнувате сефте секоја недела по некој умрен бот, и директ на темава. Веч ментална болест е ова што ви се дешава.Значи Курск не е феинт на украинците туку на русите демек божем бранат за да Зеко прати повеќе војници?
Тебе човек неможе да те излаже.
не е феинт али го искористуваат тоа русите. Се издупија сами твоите со блицкригот.Значи Курск не е феинт на украинците туку на русите демек божем бранат за да Зеко прати повеќе војници?
Тебе човек неможе да те излаже.
Форум е ова, секакви мислења и идиоти мора да се трпат, сум се помирил одамна со тој факт.Ќути и трпи клошарче.
Добро е да се биде оптимист како вас и секогаш да наоѓате позитивни работи. Не дека ќе освојат нешто многу украина ама покажаа дека руското разузнавање и војската на доста битни места има изгледа неспособни па сега до нова година ако повратат ова ќе биде супер.Уште поинтересно е како никнувате сефте секоја недела по некој умрен бот, и директ на темава. Веч ментална болест е ова што ви се дешава.
Deka e previd na razuznavanjeto, previd e, a i toa e malce diskutabilno. Mozi znaeja no nemaja niti vreme niti sredstva da napravat nesto povekje. No da ocekuvas deka cela pogranicna oblast prema Ukraina ke bidi utvrdena oti na nekoj ke mu tekni da napravi upad e nadvor od umot. Ednostavno e neprakticno i glupo od bilo koj aspekt. Drzis rezerva vo pozadina, se pravi upad ako se napravi, se reorganiziras i gi trebis ko voski posle toa. Daleku daleku poprakticen pristap.Добро е да се биде оптимист како вас и секогаш да наоѓате позитивни работи. Не дека ќе освојат нешто многу украина ама покажаа дека руското разузнавање и војската на доста битни места има изгледа неспособни па сега до нова година ако повратат ова ќе биде супер.
И дека можат да освојат територија колку што Русија освои оваа година.
Тоа што поранешниот бодигард на Путин и близок човек ќе координира/надгледува чистењето не е дека е некој воен мастермајнд туку кои глави треба да летаат.
Сепак можеби и Рон е во право , феинт прават русите.