Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.114
- Поени од реакции
- 30.181
Плус татковско.Бритни Спирс боље и презимето твое и крај. Пример Бритни Спирс Јовановска.
Шпански стил.
БритниСпирс Јовановска Трајчевска
Плус татковско.Бритни Спирс боље и презимето твое и крај. Пример Бритни Спирс Јовановска.
Јас си имам кој да ме задоволува не ми требаат крастајци, тебе и на овие шо туриле смешко нив им требаат изгледа.Мене ме асоцираат на некои две очајни калуѓерки што пробуваат со банани, тиквици, крастајци да се самозадоволуваат.
Се јави некој со мувата на капата.Јас си имам кој да ме задоволува не ми требаат крастајци, тебе и на овие шо туриле смешко нив им требаат изгледа.
Апсолутно, добра идеја. Само шо ја би идел со Британи. Пошо многу ја сакав Британи Марфи.Ако имам ќерка ќе си ја крстам Бритни.
Досега немало такво кај нас да го скршам јас мрзот.
Која си ти од Иконија и Евдокија ?Јас си имам кој да ме задоволува не ми требаат крастајци, тебе и на овие шо туриле смешко нив им требаат изгледа.
машко Космос.Небеска, или западно Celeste... Штета, да имаа две чисти, Небеска е постаро од Celeste.
ева ја ко Прилепчанец никош не сум слушнал за Крумој и Аспаруси од Пелагонија.Од туркиско потекло имиња кои ги знам се: Крум, Аспарух и Борис...првите две порано биле застапени во Пелагонскиот регион, што се поистоветува со населувањето на Бугарите на Кубер во регионот.
ева ја ко Прилепчанец никош не сум слушнал за Крумој и Аспаруси од Пелагонија.
Борис ќе да влечи словенски потекла (Борец?), а ако не, тогаш грчки. Ова име го има од Русија, преку Полска, па дури и во кхм, Англија.
Ако имало Крумој и Аспаруси кај нас, тоа сето убо ќе да спичкал Василије Визнтиски под својот меч. Браво.
ew, фала богу во моите генерации немаше ни еден Аспарух.
Иначе да биде иронијата најголема, Аспарух Јосифовски од Прилеп, е брат на Кузман Јосифовски Питу, и ја пукнал првата пушка против Бугарите 1941 во Прилеп.
Борис е скратеница од Богорис и не е словенско име.
Зошто си толку напорен за читање? Значи не е провокација, чиста љубопитност.ева ја ко Прилепчанец никош не сум слушнал за Крумој и Аспаруси од Пелагонија.
Борис ќе да влечи словенски потекла (Борец?), а ако не, тогаш грчки. Ова име го има од Русија, преку Полска, па дури и во кхм, Англија. Па шѕо останало за кај нас иако последни децении не е нешто популарно.
Ако имало Крумој и Аспаруси кај нас, тоа сето убо ќе да спичкал Василије Визнтиски под својот меч. Браво.