- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.411
- Поени од реакции
- 17.680
Koj lize cmarovi?Епа не лижи чмарови а тролање незнам што ете ти објасни ми што е?освен ако според тебе тролање е тоа што имам право и јас ко член да напишам мое мислење
Koj lize cmarovi?Епа не лижи чмарови а тролање незнам што ете ти објасни ми што е?освен ако според тебе тролање е тоа што имам право и јас ко член да напишам мое мислење
Па ете питу гули нешто напиша читај погореKoj lize cmarovi?
Cvarce, ne cmarceПа ете питу гули нешто напиша читај погоре
Па добро де чмарче чварче што и да е ако не му е сигурно нека не лижеCvarce, ne cmarce
Чварче не чмар хахаххаЕпа не лижи чмарови а тролање незнам што ете ти објасни ми што е?освен ако според тебе тролање е тоа што имам право и јас ко член да напишам мое мислење
Госпоѓо може го сакам првото дупче ама второто измет од кај што иде ти лижи гоПа ете питу гули нешто напиша читај погоре
Па неможеш да ми кажеш јас шо да лижам.а за тоа чварче чмарче се разјаснивме одма се налути ти лелее лижи си ти како ти е ќефот и уживајЧварче не чмар хахахха
Автоматски споено мислење:
Госпоѓо може го сакам првото дупче ама второто измет од кај што иде ти лижи го
Ја ниту едното ниту другото не би бљакЧварче не чмар хахахха
Госпоѓо може го сакам првото дупче ама второто измет од кај што иде ти лижи го
Значи си повеќе по прститеПа неможеш да ми кажеш јас шо да лижам.а за тоа чварче чмарче се разјаснивме одма се налути ти лелее лижи си ти како ти е ќефот и уживај
Ја ниту едното ниту другото не би бљак
Е сега многу сакаш да знаеш и ти тоа е интима и не се пишуваЗначи си повеќе по прстите
Ne umee sekoj vestina e toaЗатоа што не умее секој.
Edna masinka I ajtNe znaat sto propustaat
Проблемот со машинките е тоа што ќе се навикнеш на нив и нема да можеш оргазам да имаш со партнер.Edna masinka I ajt
Ama pojaki se od bilo koi partner jebiga masinkata ja koristis za svoeto telo a na partnerot mu davaat zasto toj I'ma potrebaПроблемот со машинките е тоа што ќе се навикнеш на нив и нема да можеш оргазам да имаш со партнер.