Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.002
- Поени од реакции
- 83.385
тебе на нормални ти личат?Црнците не се нормални луѓе? Ауу што све не ќе прочиташ.
упали телевизор и види све што праат по белиов свет
тебе на нормални ти личат?Црнците не се нормални луѓе? Ауу што све не ќе прочиташ.
Не збориме за црнците во Велика Британија, зборам за црнците ко раса кои се створени од Бога.тебе на нормални ти личат?
упали телевизор и види све што праат по белиов свет
Скарани се Ердоган и градоначалникот на Истанбул, не верувам да добијат, прво мислев Мадрид, но официјално рекоа дека ќе аплицираат за 2040та, не 36та.2036 се надевам Истанбул.
Не дај Боже Индија да ја одберат. Најлоша олимпијада ќе биде 100%.2036 се надевам Истанбул.
Јас мислам Индонезија ќе биде, имаат нов главен град место Џакарта, па ќе сакаат промоција да направат.Не дај Боже Индија да ја одберат. Најлоша олимпијада ќе биде 100%.
Индонезија не претставува проблем, ама ако ги пикнат таму кај ѓупците, ѓубрето, глувчиштата и таа храната со гнасни ноџишта газена срамота.Јас мислам Индонезија ќе биде, имаат нов главен град место Џакарта, па ќе сакаат промоција да направат.
Не гледај бе бате ако неќеш, не не труј барем.Кај кур сакаат нека ја стаат. Голема работа.
Ко да е битно тој педерско-црнечки настан кај ќе биде.
Ок, беше интересен, сите се изнасмеавме. А сеа намали доживљај.Не гледај бе бате ако неќеш, не не труј барем.
Не сум ни пробал да сум интересен? Не ни нафрлај тука негативна енергија, ако сакаш гледај ако не оди на женски форуми збори за мемструации и бременост. Никој не е должен тебе да те трпи. Преиспитај си се што збориш, изгледаш како да немаш контрола врз себе.Ок, беше интересен, сите се изнасмеавме. А сеа намали доживљај.
Ако не ти се свиѓа што пишувам, жали се на модератор/администратор.
Не се залажувај дека ти ќе ми кажеш што да пишувам, а што не.
ме знам како да ти објаснам дека не можеш ти да ми кажуваш што да пишувамНе сум ни пробал да сум интересен? Не ни нафрлај тука негативна енергија, ако сакаш гледај ако не оди на женски форуми збори за мемструации и бременост. Никој не е должен тебе да те трпи. Преиспитај си се што збориш, изгледаш како да немаш контрола врз себе.
Ти мене ќе ми кажуваш што да правам јас? Да се засрамиш.ме знам како да ти објаснам дека не можеш ти да ми кажуваш што да пишувам
ти кажав што можеш да направиш
направи го