DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Берарди бил бекап ако не донесеме еден од овие играчи за крилните позиции (what a surprise -.-)Кој е дечково на кого ќе фрлат 30 милиони?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Берарди бил бекап ако не донесеме еден од овие играчи за крилните позиции (what a surprise -.-)Кој е дечково на кого ќе фрлат 30 милиони?
Толку е добар овај бе 40м плус % од вкупна продажба? Не беше овај истиот шо флопна во Барса? Прашувам сериозно, мислев за 30 ќе го донесат ама ова е веќе цифра особено со % на продажба.Последна информација вечерва, Вест Хем ни го крадат Тодибо, ваљда му скурчило толку време да го чека Џунтоли со понудата...
Да видиме сега која е опцијата Ш за во одбраната, Калафиори и Тодибо ни киднаа што ни киднаа.
Блиску сме биле до Гонзалез од Фиорентина
Нималку не сме блиску... можеби имаме ДА од клубот и играчот, ама во дилот треба да е вклучен и Мекени, а гомново американско не било убедено во проектот на Фиорентина, и барал клуб кој ќе му даде плата од 4 до 5 милиони евра (во Виола сега најголема плата ќе зема Де Геа од 2.5 милиони)
Се триглицеридно да му ебам во крвта негова...![]()
Ја би го зел Хумелс на година, две, кој кур. Боља опција од сите преостанати алтернативи.
Дизајнот на дресот исто ко на зима кога ќе мочам по снегот.Мислам дека е фејк, нитуеднаш не прочитав дека барал 12 милиони плата, а и да си отиде од Јувентус ниту еден друг клуб нема да му ја даде оваа сума на пари. Според мене ова е вадење чаршиски муабети демек еве Јувентус е чист, а Киеза бил курназот.
Вториот дрес...
Прегледај го приврзокот 425439
Прегледај го приврзокот 425440
Прегледај го приврзокот 425441
Исто ко на Пеинт, кога ќе земиш со спрејчето и ќе шараш низ цел екран...негде фатено, негде бело останато. Не ми се по мерак![]()