- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.100
- Поени од реакции
- 1.658
Ako nekoj izigrava klovn toa si ti.Абе не изигравај кловн, да не ги изваеа судите ќе ги измочаа од ќерамиди, да им ебам се живо и мртво јас.
Ako nekoj izigrava klovn toa si ti.Абе не изигравај кловн, да не ги изваеа судите ќе ги измочаа од ќерамиди, да им ебам се живо и мртво јас.
Најсериозно те прашувам, без навреда, што ти проаѓа низ глава пред и додека пишуваш вакво нешто? Не ти е барем малце незгодно да пишеш ваква глупост?Прегледај го приврзокот 425990
... Steph Curry (Стеф Кари), демек подобро се играло и му е зголемена концентрацијата со стискање на таа пластика која ја носи за заштита на забите.
bog da cuva i da brani. Go otkri matriksot, gotovo od utre site ke pocnat da dzvakaat gumi i ke pogoduvaat trojkiНајсериозно те прашувам, без навреда, што ти проаѓа низ глава пред и додека пишуваш вакво нешто? Не ти е барем малце незгодно да пишеш ваква глупост?
А ти мислиш дека голем мангуп излезе сега?Најсериозно те прашувам, без навреда, што ти проаѓа низ глава пред и додека пишуваш вакво нешто? Не ти е барем малце незгодно да пишеш ваква глупост?
Не. Не ни сакам да бидам мангуп ама стварно треска зелени без никаква потреба. Пред некој ден за Алкараз трескаше глупости, онака ничим изазвана.А ти мислиш дека голем мангуп излезе сега?
Извини Шекспире, не те препознавме
кај може да се гледа?Ама се одзедоа кошаркарите на Србија
Јокич не знај дали е дење или ноќе, отруен од алкохол, ја сега ќе падни ја после, Бог знај како стигнаа на доделувањето на медали
Татко.
На твитер ми излегуваат видеакај може да се гледа?
Автоматски споено мислење:
Татко.
Им треба помош од Италија во одбојка, Јапонија во борештво и велодромот од неколку натпреварувачи.Прегледај го приврзокот 426025
Кинезите се уште се држат, ќе видиме утре како ќе завршат.
Curry actually shoots better with the mouthguard hanging out of his mouth (92.5 percent) than when it's "visibly in his mouth" (89.5 percent), according to research done by Ben Cohen of the Wall Street Journal.Најсериозно те прашувам, без навреда, што ти проаѓа низ глава пред и додека пишуваш вакво нешто? Не ти е барем малце незгодно да пишеш ваква глупост?
...не напишав да се „џвака гуми“ зашто ми ги извртуваш зборовите, напишав „пластика за заштита на забите“, а тоа дека сите утре можеби ќе носат биди сигурен(а).bog da cuva i da brani. Go otkri matriksot, gotovo od utre site ke pocnat da dzvakaat gumi i ke pogoduvaat trojki
...кобајаги играл кошарка и следел НБА лига, што мислиш треба да ми се извини?А ти мислиш дека голем мангуп излезе сега?
Извини Шекспире, не те препознавме.
Една деценија доминација, да ги прогледа Бог во 2028 во сатанското дувло ЛА, па со злато да се пензионираат.Прегледај го приврзокот 426030
ЗЛАТО НА ОЛИМПИСКИ ИГРИ 2028ма ГОДИНА ВО СРЕД ЛОС АНЏЕЛЕС.
Marks my words.