Случајно да не ограничуваат протокот на 150mbpsMobilna bazna a1, centar Prilep, samo ne znam zosto kacuva 300 a zavrsuva na 150mbps
Случајно да не ограничуваат протокот на 150mbpsMobilna bazna a1, centar Prilep, samo ne znam zosto kacuva 300 a zavrsuva na 150mbps
Sigurno, 100%,(ist telefon ista lokacija isti serveri) bidejki kacuva do 250 i se simnuva na okolu 150~180mbpsСлучајно да не ограничуваат протокот на 150mbps
Huawei рутер, Nokia mesh мисламkakvi ruteri nudat sega za optika... so mesh opcija.. neka javi nekoj sto ima A1 optika zemeno godinava
За ова,мора минимум 1 месец да помине ,не може порано? Lyca почнаа да паѓаат секој ден да не чекам месец да ги баталам ако е можно побрзоЕдно прашање. Моментално сум на постпејд во А1 со истечен договор. Сакам да се префрлам на понудиве што им се од припејд,меѓутоа не ми го даваат истото бројче.
Дали сега ако од А1 се префрлам на Lyca Mobile 1 месец, и после тоа пак се вратам од Lyca на А1 ќе си го задржам истото бројче и притоа автоматски ќе ми се префрли во при-пејд?
Нема врска тоа е до неспособноста на операторот, и Телеком сменија ради ЕУ па еве телеком лета, се е како што треба.Ova so A1 i Prilep nema kraj 1 godina mrezata (otkako instaliraa nova 5g)ima kontinuirano problemi so Volte,brzinata e so limit 100/50 poniska e na 5g,gluvi povici ponekogas nedostapen/a istoto unazad ne se slucuvase godini/godini/ ah taa umrena Eu ne cinel huawei cinel ,ericson ili neznam koja mreza mestat sega...
Tesko nas ...
I Bitola uzas 0.2mbps na 5g.Od kontakt centarot samo apn parametri mi prakaat da promenaOva so A1 i Prilep nema kraj 1 godina mrezata (otkako instaliraa nova 5g)ima kontinuirano problemi so Volte,brzinata e so limit 100/50 poniska e na 5g,gluvi povici ponekogas nedostapen/a istoto unazad ne se slucuvase godini/godini/ ah taa umrena Eu ne cinel huawei cinel ,ericson ili neznam koja mreza mestat sega...
Tesko nas ...
5g na a1I Bitola uzas 0.2mbps na 5g.Od kontakt centarot samo apn parametri mi prakaat da promena
Au drugar 5g so 0,20 na A1 , a nie barame mvno da rabotel....lele za koj vek sme...5g na a1
? 0,2.? ili na lyca sim.?
I ti si vo pravo ...Нема врска тоа е до неспособноста на операторот, и Телеком сменија ради ЕУ па еве телеком лета, се е како што треба.
Прегледај го приврзокот 424819Прегледај го приврзокот 424820
Na A1 postpejd 5g , ne bilo do niv problemot.5g na a1
? 0,2.? ili na lyca sim.?
Автоматски споено мислење:
Au drugar 5g so 0,20 na A1 , a nie barame mvno da rabotel....lele za koj vek sme...
Автоматски споено мислење:
I ti si vo pravo ...
Ова брзинава на Телекабел е или на Телеком? Оти знам дека беше на Телекабел.Нема врска тоа е до неспособноста на операторот, и Телеком сменија ради ЕУ па еве телеком лета, се е како што треба.
Прегледај го приврзокот 424819Прегледај го приврзокот 424820
Немам коментар едноставно, на некои места немаат ни мрежа, а ваму кај што имаат пак се соочуваат со повеќе проблеми.I Bitola uzas 0.2mbps na 5g.Od kontakt centarot samo apn parametri mi prakaat da promena
A1 postpejd 5g so 0,20 i ne bilo do niv...oh ...do kogo e starlink da ne im smeta .....Na A1 postpejd 5g , ne bilo do niv problemot.
Jas neznam na sto rabotat dva dena ista situacija
На Телеком, префрлен сум. Мада и дур бев на Телекабел преку 4Г (тогаш немаа 5Г сеуште) брзините беа тие колку и да си на Телеком.Ова брзинава на Телекабел е или на Телеком? Оти знам дека беше на Телекабел.
Одлична е брзината, се зависи од операторот како работи, за А1 ќе ти кажам само едно, работат ама некако не им успева да ги решат наеднаш и секаде да им биди во ред брзината.
Немам коментар едноставно, на некои места немаат ни мрежа, а ваму кај што имаат пак се соочуваат со повеќе проблеми.
Нормално, никогаш не е до нив, секогаш е некој 3ет надворешен фактор. Им ја саботираат мрежата изгледа.Na A1 postpejd 5g , ne bilo do niv problemot.
Jas neznam na sto rabotat dva dena ista situacija