Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 25.721
- Поени од реакции
- 33.967
Веројатно и сам со себе не се согласува... Можеби и самиот себе се има ставено на игнор?Раат е чоекот, све што ќе каже е точно.
Веројатно и сам со себе не се согласува... Можеби и самиот себе се има ставено на игнор?Раат е чоекот, све што ќе каже е точно.
Тоа и јас го кажувам во сценарио 3. Но за да стигне до тоа треба да заврши војната, а како што можеме да видиме - не ѝ се гледа крајот. Што до тогаш?Прво треба да сфатиш како функционираат меѓународните односи и која е корелацијата со меѓународниот спорт.
После ќе напраиш нови, пореални сценарија.
..........................
Да речеме, војната ќе заврши со некаков мировен договор, кој ќе вклучува многу или малку од Украина да се даде на Русија, кој ќе и даде право на Украина да се евроатланзира или пак ќе ја примора на неутралност. Можеби договорот ќе вклучува да се платат отштети на Украина од страна на Русија, или можеби на Русија од страна на Западот. Каков и да биде договорот, јас сум сигурен дека ќе вклучува една ставка, а тоа е - подигање на санкциите.
Како го сфаќаш ти тој израз?
Како бавча...Како го сфаќаш ти тој израз?
Коњаницата на пат е. Кога ќе ги напраат пепел нема да пастираш слики.
Има едно пеесетина комада ако не и више на сликана а?Коњаницата на пат е. Кога ќе ги напраат пепел нема да пастираш слики.
Ова е или екстремно глуп ПР потег или знаат нешто што ние не знаеме.Незнам која е целта на ова. Досегашната пракса покажа дека до утре сабајле или ќе се повлечат или ќе ги пеплосаат. Останува фактот дека русите се една неспособна багра што у време на 3 годишна војна не успеаа да дознаат дека вакви планови се спремаат и практично пограничните делови се промаја. Сва среќа за Путкин ова мизеријава од народ у неговата држава не смее ништо да искоментира и само ќе си го лапне и ова ко циган мрсул.