Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.549
Поени од реакции
4.037
I da rabotea do sega dobro upravata , ovie 2 meseci ja upropastija celata rabota , znaci kosturot.na igraci e do negade , samo trebase dobar desen bek , zaden vezen igrac , i klasa spic .
Posle mozea samo rezerven lev bek , rezerva cb ( Humels ) i dobar Am ako imase moznost .
Zatoa Furlani Monccada i Ibra treba da se izbrkat .
Уште месец дена има до крај на меркато нема потреба да се брза,како што кажа костурот го има,потребно е само да се подобрат некои позиции.
Финеси се во прашање што ќе се средат,нема потреба од паника.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Soule, 26M Hjusen, 18M Iling, 14M Kean, 13M De Winter, 8M Barrenechea, 8M Kaio Jorge, 7M, ne e mestoto za ova ama morav .
Samo za sporedba koga imas vistinaki sportski direktor , i koga imas eden bankar koj nema veze od ova rabota
Симич 3 м.
Малдини 3 м.
...очекуем Ориги 3, Туре гратис... и нек пукна хејтерите

и вечер боље ќе биде Сити да не дупне малу едно 5-6 гола колку да се освеста нашиве, да не биде да тепано и готово спремен е тимот

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.169
Поени од реакции
733
Симич 3 м.
Малдини 3 м.
...очекуем Ориги 3, Туре гратис... и нек пукна хејтерите

и вечер боље ќе биде Сити да не дупне малу едно 5-6 гола колку да се освеста нашиве, да не биде да тепано и готово спремен е тимот

Od Origi ako se zema 3 mil , bi mu dal dozivoten dogovor na Furlani .
Siti igra so 3 sostav , ne daj da pobedime pa da mislar deka se e vo red

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Леле Томори црна тикво, да има некое клубче од Англија да ни го накрши курот да те купи за 40 мил....

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.826
Поени од реакции
6.530
Џабе паника бе, со младинци Сити ги тепаме, мастермајнд на Фонсека :cool:

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.549
Поени од реакции
4.037
Ми се допаѓа тоа што го видов,ми се допаѓа аурата и позитивните вибрации од играчите и тренерот.На Милан му е потребен позитивен мајндсет и хармонија,потрено е сите да имаат ентузијастички и позитивен став. Тоа е навистина добро да се види.

They did not believe in us!
Milan Did!
Forza Milan!!!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Среќа се повреди вчера Флоренци и ќе мора на операција па ќе ги убрзаат преговорите со Емерсон, а и со Салзубрг се договориле за Павловиќ....
Двајца нови дефанзивци што веруем доста ќе се најдат а и трбаше позади малу промена, одбраната ни е дупка, вчера Оскар Боб им кршеше кичми на дефанзивциве наши...

Од вчера впечаток ми е дека Чуквезе сезонава ќе си гази ако добие првотимски статус, две убај асистенцие за Коломбо кој свако лето си гази на припреме па си пакуе куфери после...

Салемакерс изигра исто многу добро, ама нејќем да остане ќе им кине минути на Окафор и Чуквезе на крилата

Томори може куферите да си ги пакуе.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.549
Поени од реакции
4.037
Фонсека го бендисал Салемахерот и ако остане ќе му биде конкуренција на Чук за десно крило а Пулишич ќе оди на АМ и не би имало потреба од Самарџич.
За во средината ќе треба само еден DM.
За во одбраната Томори е сомнителен уште од минатава сезона и подобро тој да се продаде отколку Малик.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.493
Поени од реакции
26.052
Коломбово како појава, говор на тело, движење по терен страшно потсеќа на Џилардињо.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.520
Поени од реакции
3.658
Фенер го купиле Ел Несири од Севиља така да покрај Џеко и Тосун завршена е приказната за трансфер на Јович таму.

За Павлович и Емерсон изгледа при крај е работата, Фофана наводно ги одбил Вест Хем оти сакал да игра во ЛШ

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.549
Поени од реакции
4.037
Screenshot_20240729-155013-550.png

Најголемото засилување за Милан во новата сезона.
#FonsecaDid

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.826
Поени од реакции
6.530
Секој клуб кај што најголемото засилување е Салемакерс треба по дифолт да се отпише :pistoldz:

Kajgana Shop

На врв Bottom