Затоа што е единствен натпревар кај што ке има гостински и ке биде атрактивен за публика при што може да се очекува публика од 10 000 и во скопје и во битола , на останативе утакмици освен со шкендија очекувај мизерија од 1000 луѓе на огромниот градски , не ме сфаќај погрешно само реалната слика ти ја кажувам, еве ти прва со брера , ни сто души нема да има од Скопје.Која поента е пелистер???зашто толку значење се дава на пелистер???преку вакво од шурите има многу поинтересни мечеви и дуели.
Од навивачки аспект Тиквеш Вардар > Вардар ПелистерПрегледај го приврзокот 425354
Мораше ли второ коло Вардар-Пелистер баш кога не сум тука, каков малер сум
ФФМ педери ..
Од поинтересните гостувања е 6 коло Тиквеш - Вардар на 22 септември ...
Одложи го одморот и ќе и ставиш до знаење на женска ти дека Вардар ти е пред се., Се шалам немој сериозно да ме разбереш па да си имаш проблемиПрегледај го приврзокот 425354
Мораше ли второ коло Вардар-Пелистер баш кога не сум тука, каков малер сум
ФФМ педери ..
Од поинтересните гостувања е 6 коло Тиквеш - Вардар на 22 септември ...
Кои сме(сте) тоа ние на власт?Какви местенки ние сме на власт , само со пелистер да биде септември или октомври
Дечково одамна треба да е баниран, очигледно е уште откако се појави дека е провокаторче некое што нема допирна точка ни со Вардар ни со н.г.Кои сме(сте) тоа ние на власт?
Еден исти тип има 5-6 трол акаунти (нема врска ни со Вардар, ни Комити) и само спама во темиве за Вардар, Пелистер и навивачки групи. Прескокни го, пошто нема модератори да ги банираат перманентно, а и нема начин да ги спречиш да прават нови акаунти и да спамаат.Кои сме(сте) тоа ние на власт?
Зашто бе? Па подобра идеја му даде, нека вади прстенот на полувреме. Лудило ќе биде.Одложи го одморот и ќе и ставиш до знаење на женска ти дека Вардар ти е пред се., Се шалам немој сериозно да ме разбереш па да си имаш проблеми
На Младост ваљдаСеа треба истоварање +200 у Турново и нека се тресат вештачките ко да играат у гости.