Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 август 2023
Мислења
913
Поени од реакции
2.216

Ништо од Де лихт изгледа.
Јбг. Ние сме во доста собра ситуација, така да немаме потреба да бркаме, преплаќаме и т.н.
Ако им одговара да го дадат за поволна цена за нас ок, ако не нема потреба од преплаќање.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.189
Поени од реакции
9.193
Јбг. Ние сме во доста собра ситуација, така да немаме потреба да бркаме, преплаќаме и т.н.
Ако им одговара да го дадат за поволна цена за нас ок, ако не нема потреба од преплаќање.
Дефинитивно.
Боље да изгубиме трансфер цели и да дадеме на знаење дека нема да преплаќаме. Штетата е направена одамна не ни гледам друг начин за трансфери на Де лихт или Угарте, освен ако не почнат да паничат Баерн и ПСЖ па да намалат цена.

Член од
13 август 2023
Мислења
913
Поени од реакции
2.216
Дефинитивно.
Боље да изгубиме трансфер цели и да дадеме на знаење дека нема да преплаќаме. Штетата е направена одамна не ни гледам друг начин за трансфери на Де лихт или Угарте, освен ако не почнат да паничат Баерн и ПСЖ па да намалат цена.

Трансфер цел беше Јоро, тоа се среди, сега бараме втора опција што е потребна, но не и неопходна, така да можат да тактизираат до крај.
За Угарте изгледа ќе притиснат откако ќе продадат еден играч.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.765
Поени од реакции
11.270
Ja mnogu bi sakal da go vidam Olmo vo UTD ama toa nema da se sluci posto ocigledno pederceto ke ide u Siti kaj ona smradon katalonski.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.189
Поени од реакции
9.193
Трансфер цел беше Јоро, тоа се среди, сега бараме втора опција што е потребна, но не и неопходна, така да можат да тактизираат до крај.
За Угарте изгледа ќе притиснат откако ќе продадат еден играч.
Засега ги потполнивме дупките за играчи што заминаа. Ќе видиме што друго ќе донесат ма да треба доста работа, проблем е што инсистираат да задржат играчи што не ни вршат работа.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
440
Поени од реакции
602
Мене она што малку ме загрижува е играта,односно пак како да немаме стил,иако изиграа две пријателски без многу првотимци, пак како да не знаеме што играме, Тен Хаг ќе има тешка задача да воспостави стил на игра без да се потпираме на индивидуални квалитети. Сега гледам дека пак пола тим не земал за турнејата не знам чија одлука е тоа,можеби заради Европското и Копа Америка ама тие играчи секако многу ни не играа така да мислам дека освен Маино другите мораа да бидат вклучени на турнејата. Колку толку да вежбаа некои тактики, за три недели од прилика почнува првенството и малку е загрижувачки тоа дека немаме некој стил на игра. Нешто ми вели дека ако почнеме добро ќе имаме борба за титула и тоа најсериозно, ама ако почнеме лошо го гледам Тен Хаг отпуштен во Октомври.
Сега некој може ќе каже рано е да се суди и со вакви сценарија да се оди ама по дифолт зборено оваква во наводници работа што ја бркаат од управа без резултати ќе бара одговорност ако не се исполни некоја зададена цел претпоставувам дека ја имаат, а тоа е Ерик,кој гледам баш некако у ист стил почнува како и лани,односно без некој стил. Останува да видиме и да се надеваме дека грешам.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.189
Поени од реакции
9.193
Мене она што малку ме загрижува е играта,односно пак како да немаме стил,иако изиграа две пријателски без многу првотимци, пак како да не знаеме што играме, Тен Хаг ќе има тешка задача да воспостави стил на игра без да се потпираме на индивидуални квалитети. Сега гледам дека пак пола тим не земал за турнејата не знам чија одлука е тоа,можеби заради Европското и Копа Америка ама тие играчи секако многу ни не играа така да мислам дека освен Маино другите мораа да бидат вклучени на турнејата. Колку толку да вежбаа некои тактики, за три недели од прилика почнува првенството и малку е загрижувачки тоа дека немаме некој стил на игра. Нешто ми вели дека ако почнеме добро ќе имаме борба за титула и тоа најсериозно, ама ако почнеме лошо го гледам Тен Хаг отпуштен во Октомври.
Сега некој може ќе каже рано е да се суди и со вакви сценарија да се оди ама по дифолт зборено оваква во наводници работа што ја бркаат од управа без резултати ќе бара одговорност ако не се исполни некоја зададена цел претпоставувам дека ја имаат, а тоа е Ерик,кој гледам баш некако у ист стил почнува како и лани,односно без некој стил. Останува да видиме и да се надеваме дека грешам.
Не зезај колку повреди имавме?
Нека одморат убаво децата пред да се вратат.
За борба за титула сме предалеку. Прво првата 11ка не е на тоа ниво. второ немаме скуад за борба за титула погледни ја клупата со Мегваер, Линделоф, Мектоменеј, Ентони тешко да помирисаме титула. Трето не сум сигурен дека и менаџерот е способен да го извлече најдоброто од тимот што го имаме.

Зеркси ќе ја земе 11ка најверојатно.

Последно уредено:
Член од
13 август 2023
Мислења
913
Поени од реакции
2.216
Аман бе, што е со Маласија. Од најтешка повреда се враќаат за 8-9 месеци. Овој повеќе од година го снема, добро слика што направија да се сетиме дека постои.

Kajgana Shop

На врв Bottom