Каква гнаса е овој, не можам да го гледам.
Окно за волја на вистината е еден од најдобрите македонски портали ако го користиш за едукација без разлика дали се соросоиди.Мкд.мк не очекував дека ќе објават таков текст. Како да се окно ебате беља.
Хаха „за волја на вистината“ ако ти Окно го користиш за едукација, тогаш не ме чудат некои ставови кои ги имаш.Окно за волја на вистината е еден од најдобрите македонски портали ако го користиш за едукација без разлика дали се соросоиди.
Таму барем секој може да пишува, и левичар и десничар, и капиталист и анти-капиталист.
Имаш текстови кои упатуваат брутални критики кон woke и слични вакви срања.
Многу добри текстови можеш да најдеш од областа на философијата и психологијата што многу тешко можеш да ги сретнеш на друг македонски портал.
Не велам дека Окно се во секој поглед совршени.И кај нив има пристрасност во одредени работи.Хаха „за волја на вистината“ ако ти Окно го користиш за едукација, тогаш не ме чудат некои ставови кои ги имаш.
Интересно е што свесен си и знаеш ама не ти смета фактот дека се платеници од невладини органиации финансирани од странство за ширење субверзивна пропаганда во Македонија. Нема што одлично место за едукација... Туку еве еден мисловен експеримент: Напиши на Окно критички текст за штетноста од постоење невладини организации кои се финансираат од странство... И хаха, види дали ќе ти го објават текстот.
Како може Окно да го користиш за едукација кога ја туркаат бесмисленава идеологија. Ти од сајт на ИСИС се едуцираш?Окно за волја на вистината е еден од најдобрите македонски портали ако го користиш за едукација без разлика дали се соросоиди.
Извесно и таму има корисни работи - на пример како за касапскиот занает, само треба да имаш отворен ум.Како може Окно да го користиш за едукација кога ја туркаат бесмисленава идеологија. Ти од сајт на ИСИС се едуцираш?
Белорусија е земјата у која нема слобода на говор.И Русија. И Кина.
Знам. Затоа веќе некое време сакам да му признаам на @Vartolu дека е во право за слободата на говор од претходни муабети, ама не се јавува на пингање. Се надевам дека е добар и дека се е во ред со него.Белорусија е земјата у која нема слобода на говор.И Русија. И Кина.
Ова е гарант клип од Русија.
Јас сум само реалистичен и гледам ситуација на терен. Цела економија, култура, здравство и што све не, се испреплетени со запад, во некои случаи зависни. Што корист од тоа да навијаме за Русија? На Кремљ нит му јачи ниту му квачи дали ќе постои РМ. На Балкан секогаш пред нас им се Бугарија, Србија и Грција.да им ебам мамата у пичка педофилска и расистичка
Ако си за Америка и Западот, не можеме да дејствуваме заедно на локален план, од разбирливи причини.