Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
друже имаш измешано брзини,не сум ни металец ни Џими,ако имаш проблем со мене повели пп.Не знам што правиш муабет
Да не се мешам, без навреда ако навиваш за ФК Работнички критично е.

eve dojdov pak za zal ne mi istece zabranata ovie surive me iskodosia izgleda posto pisuvav kaj niv na temite nema veze prodolzuvam pak. Pojacanata se sledni koreecot top igrac sho vi kazav dojde bosancite u paket dojdoa nikolov bobi dojde za nego se izjalovi rabotata kako i za spiridonovic ali aj mozda ke bide novo info cekame ke videme sho ke bide uzivajte u novata sezona zimame sve ne se sekirajte ajde da gi zgazime

eve dojdov pak za zal ne mi istece zabranata ovie surive me iskodosia izgleda posto pisuvav kaj niv na temite nema veze prodolzuvam pak. Pojacanata se sledni koreecot top igrac sho vi kazav dojde bosancite u paket dojdoa nikolov bobi dojde za nego se izjalovi rabotata kako i za spiridonovic ali aj mozda ke bide novo info cekame ke videme sho ke bide uzivajte u novata sezona zimame sve ne se sekirajte ajde da gi zgazime
Друже, олабави се малку, спамираш во 200 теми од 20 различни профили, у реду е, следевме и знаевме што се случува со ФКВ и со засилувања и слично и пред тебе, не е дека ти ни ги отвори очите, освен што го имаше гледано кореецот во Кипар на турнир, за тоа беше поупатен од нас :D

Друже, олабави се малку, спамираш во 200 теми од 20 различни профили, у реду е, следевме и знаевме што се случува со ФКВ и со засилувања и слично и пред тебе, не е дека ти ни ги отвори очите, освен што го имаше гледано кореецот во Кипар на турнир, за тоа беше поупатен од нас :D
ok tuka sum da pomognam

Боби Николов дојде, али се изјалови работата?? Значи не дошол ако се изјаловила, кај дошол? И Спиридоновиќ значи не доаѓа?

Миленко обвинува за местенка и одма политички наратив

Screenshot_2024-07-16-12-15-54-730_com.facebook.katana.png

Последно уредено:
Боби Николов дојде, али се изјалови работата?? Значи не дошол ако се изјаловила, кај дошол? И Спиридоновиќ значи не доаѓа?
Спиридоновиќ си има некој свои барања.

Баш ме интересира кој се тие македонски засилувања

Кажете му на свињенко дека Вардар со моменталнио состав е прв на листата за испаѓање,нека не лита премногу со изјавите...

Прва на листата за испаѓање е Воска со оглед дека си отидоа скоро сите подобри играчи од претходната сезона, плус самите најавија дека со помлад состав ќе ја истераат сезоната.

На крај стварно испадна дека е фотомонтажа она со мапата на земји?

Каква фотомонтажа бре човек ја симнав од нивната официјална страна, и експресно ја смениле. Овој па Миленко пишал фотомонтажа од северџаните. Ццццц

Миленко пишал фотомонтажа од северџаните.
Миленко се што иде контра него е природно да спомне дека е политички намерно.Природно е да контрира човек кој политички е наместен како директор.Тој и Пандов се иста клапа и цело време се држеа.Спомнеш контра Миленко еднакво ти си Џими од Сдс.
Нема бегање од човек како Миленко кој е паразит партиски.
Ти и јас сме средина,не ни е платено,губиме време заради симпатија кон Вардар,тој се вади на карта на татко му како бил големиот судија од ФИФА на времето.И амин од Мицика
Автоматски споено мислење:

Ако отвориш страната на фирмава има како ок мапа со Македонија со моменталниве граници наши.Изгледа блеф било.

Каква фотомонтажа бре човек ја симнав од нивната официјална страна, и експресно ја смениле. Овој па Миленко пишал фотомонтажа од северџаните. Ццццц
Чудно ми е чоече таква компанија да има мапа со Македонија у бугарски граници, и коа постираше ти тука овие одма смениле. Не ми е верно тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom