UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
Леле што мерак ми се направи. Некој да ми речеше пред 10ина години дека ќе навијам Шпанија да освои ќе го направев будала. Ама па ова Енглезите со самата нивна појава те тераат да навиваш против нив. Толку курчевита нација а единствен трофеј освоен кога дедо ми бил уште тинејџер.

Ајде мрш, ви ебам тоа It's coming home

Шпанија скроз заслужено. Единствена репрезентација од фаворитиве што играа ФУДБАЛ. Имаа тешка група (на хартија барем), беа во потешкиот дел од ждрепката и на крај завршуваат со 7/7. Посазлужено од ова амин.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.702
Поени од реакции
21.210
Лично мене фаворити ми беа Германија (како домаќин) и Шпанија, и сосема заслужено ја оправдаа таквата улога поради најубавиот фудбал кој го прикажаа во ова просечно Европско првенство.
Иако навивам за англиски клуб сепак не ги можам нивните фанови како и одредена група фудбалери кои се препотентни, арогантни cunts гадни сурати. Играа лош фудбал, се провлекоа на неколку пати за незаслужено да стигнат до финале.
Честитки до Шпанија за титулата Европски прваци !!!

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.451
Поени од реакции
58.831
Најдобар играч на првенствово би му дал на Олмо.
Гол асистенција против Германија, гол против Франција и одбрана рамна на гол во финалево

И Родри имаше одлично првенство, јес да позицијата му е таква кај што не учествува многу во бројките што ги гледаме на крај, ама пак, Олмо ми беше фаворит.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.702
Поени од реакции
21.210
Најдобар играч на првенствово би му дал на Олмо.
Гол асистенција против Германија, гол против Франција и одбрана рамна на гол во финалево

И Родри имаше одлично првенство, јес да позицијата му е таква кај што не учествува во бројките што ги гледаме на крај, ама пак, Олмо ми беше фаворит.
Само Кукуреља, изгина човекот на секој натпревар покриваше, бранеше еве денеска и асистираше ... ЅВЕР !!!

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Кукуреља можеби е и играч на првенствово, мислам дека немаше лоша партија, со оглед на тоа како се покажал во клупски фудбал, сосем друг играч гледавме првенствово. Капа доле за братот.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.757
Поени од реакции
5.684
Секаде во светот коментатори се поранешни фудбалери, само кај нас филозофи, но барем си ги сакаме :ајнапиво:

Kajgana Shop

На врв Bottom