Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 423663

Новиот играч Ким од Јужна Кореа , 23 годишен кој може да игра лев бек/лево крило пристигна во Вардар ..

Од тоа што знаеме доаѓа од клуб од Кипар ..

Јас немам проблем што играчот е од Кореа, сега во сите земји се игра фудбал и може од секаде да излезе добар играч ..

Најголем проблем е што овој играч нема добра фудбалска биографија , но сепак ајде ке почекам да видам што ке покаже на терен па ке коментирам ..

Ако имаш над 30 години и не знаеш како се покажале ваквите играчи во Вардар, време е за подолг одмор во Паралиа…

Ако имаш над 30 години и не знаеш како се покажале ваквите играчи во Вардар, време е за подолг одмор во Паралиа…
Во ред секој има право на свое мислење за било кој играч , јас кажав само ке почекам да видам што ке покаже на терен за да пресудам ..

Еве твоето мислење е дека ке биде тотален промашај уште од старт , и тоа е океј ..

Иначе се согласувам дека треба да земеме далеку поквлитетни фудбалери од овој , Вардар знаел да погоди добри играчи на времето , треба само да имаме квалитетен човек на таа позиција и 95 % од целата работа е завршена ..

Последно уредено:
  • Хаха
Reactions: Hoy
Прегледај го приврзокот 423663

Новиот играч Ким од Јужна Кореа , 23 годишен кој може да игра лев бек/лево крило пристигна во Вардар ..

Од тоа што знаеме доаѓа од клуб од Кипар ..

Јас немам проблем што играчот е од Кореа, сега во сите земји се игра фудбал и може од секаде да излезе добар играч ..

Најголем проблем е што овој играч нема добра фудбалска биографија , но сепак ајде ке почекам да видам што ке покаже на терен па ке коментирам ..
Kaj možeme nie da nosime igrači so ne znam kakva fudbalska biografija i kariera, ne znam od kaj takvi očekuvanja. Ne e ova RK Vardar na Sams, a ni fudbalot ne e rakomet. Imaše nekoi komentari pogore kao se nosi fudbaler od faking Korea. Korea kakvi fudbalerčinja znae da izvadi, ne znam zašo takvi komentari. Ke vidime dali ke se pogodi. Igral na Kipar? Pa šo treba da kažat navivači te na klubovite što potpipuvaat fudbaleri koi igraat vo makedonskava ebena liga? Koja fudbalska biografija ja imaat tie? Pa pak znaelo da se pogodi. Ne go branam transferot na koreecov, ama pa ne možam i taka da kenjam u prazno dur ne go vidam na teren.

Последно уредено:
Kaj možeme nie da nosime igrači so ne znam kakva fudbalska biografija i kariera, ne znam od kaj takvi očekuvanja. Ne e ova RK Vardar na Sams, a ni fudbalot ne e rakomet. Imaše nekoi komentari pogore kao se nosi fudbaler od faking Korea. Korea kakvi fudbalerčinja znae da izvadi, ne znam zašo takvi komentari. Ke vidime dali ke se pogodi. Igral na Kipar? Pa šo treba da kažat navivačite što potpipuvaat fudbaleri koi igraat vo makedonskava ebena liga? Koja fudbalska biografija ja imaat tie? Pa pak znaelo da se pogodi. Ne go branam transferot na koreecov, ama pa ne možam i taka da kenjam u prazno dur ne go vidam na teren.
dobri ke bideme bozeme ako zememe nekoj od prva liga pokvaliteten ke bide ne e taka koreecov e top trpenie samo

Марио Костов ви е најдобар трансфер во досегашниот преоден рок, тука единствен проблем може да биде, дали и колку ќе му дадат простор и шанса на дечкото.
Автоматски споено мислење:

Инаку, чисто информативно започнаа класика шемите и комбинациите во Вардар, изведувачи се И.Д.И, Огнен Дојчиновски, Горан Попов, останатите се непознати имиња за вас, меѓутоа овие погоре споменатите им се као надредени на тие понепознати ликови.

Последно уредено:
Марио Костов ви е најдобар трансфер во досегашниот преоден рок, тука единствен проблем може да биде, дали и колку ќе му дадат простор и шанса на дечкото.
Автоматски споено мислење:

Инаку, чисто информативно започнаа класика шемите и комбинациите во Вардар, изведувачи се И.Д.И, Огнен Дојчиновски, Горан Попов, останатите се непознати имиња за вас, меѓутоа овие погоре споменатите им се као надредени на тие понепознати ликови.
Ако дошло време О.Д. на некој да му е надреден и да му шефува, значи дека отишол светов во ку*ац…

Кажете имиња асално што пишувате кратенки ко божем МВР извештај за крими акција вади и на крај краева времето ќе покаже дали ќе бидат трансфериве тотален промашај или не, да видиме каде ќе сме за недела две од сега, со кој тим ќе излеземе на мегдан во првенството па после ќе збориме

Во оваа селска лига, треторазредни фудбалери кои по сите аргументи треба да се анонимуси и промашувања, може понекогаш на краток рок да делуваат како квалитетни под наводници, но на долг рок фудбалот нема никогаш да излаже, затоа не гледам објективна причина да се потпишуваат играчи на повеќе од 1 + 1 или 2 + 1 максимално, но да оставиме времето да покаже.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom