- Член од
- 17 април 2024
- Мислења
- 567
- Поени од реакции
- 1.319
Се гледа дека нешто се работи, мора да се вратиме на старите патеки...На 27ми пријателски натпревар против Свонси.
Добар противник пред почетокот на сезоната
Се гледа дека нешто се работи, мора да се вратиме на старите патеки...На 27ми пријателски натпревар против Свонси.
Добар противник пред почетокот на сезоната
Нокти не исекол, пури слика.. ебате копитото.Има ли некој у Словенија да оди да му залепи два шамари на мајмунов да се прибере со понашањето ???
Намерно го прави ова, само не знам која му е целта, која и да е само револт создава ништо друго.Што изиграва овој уствари, официјална страна? Се трка со некого дека прв ќе објави, води инат на некого, не разбирам... Отиден ли е воопшто некој со екипата да не известува по нормален пат или ќе чекаме на вакви ексклузиви од првиот човек, карактеристични за "sunday football league" екипиПрегледај го приврзокот 423356
Што изиграва овој уствари, официјална страна? Се трка со некого дека прв ќе објави, води инат на некого, не разбирам... Отиден ли е воопшто некој со екипата да не известува по нормален пат или ќе чекаме на вакви ексклузиви од првиот човек, карактеристични за "sunday football league" екипиПрегледај го приврзокот 423356
Ко Султан Сулејман се понаша, реално прави само контра ефект.Намерно го прави ова, само не знам која му е целта, која и да е само револт создава ништо друго.
ona sto go cuv dali e tocno ne znam, a toa e deka prviot kontakt so noviot sopstvenik go imal Milenko potocno toj gi donel, predpostavuvam deka e radi toa e kurcot ,plus tatkmu e megju prvite vo fk ima dolga istorija tamu ...Presot za najavata na noviot sponzor Novomatik beše ok, i na nego bea prezentirani detali vo vrska so Novomatik i negovite obvrski prema Vardar.Ali mora da se održi podolg pres na koj ke bidat obelodeneti site detali. Od toa koj e oficijalno sopstvenik na klubot, do toa kakva funkcija ima Milenko vo klubot itn, kakva uloga bi imal pretsavnikot na Komiti itn. Mnogu prašanja ima na koi treba da se dadat odgovori, a so eden takov pres bi se po kažala serioznost. Ovaka kako e sega, so potezive na Milenko, bez pres i razjasneti site raboti delue epten amaterski. Se nadevam na pres konferencija vo brzo vreme. Ako znae nekoj neka piše.