- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.003
- Поени од реакции
- 10.118
Сите банки имаат вработено стручно лице кое оди дома кај луѓе кои не можат лично да дојдат во експозитурата.Majka mi voopshto nema kartichka vo bankata, bidejki penzijata ja podiga sestrata koja ima svoja kartichka na istata smetka
Bankata nie ja izvestivme pred 6+ meseci, tie nemaat namera da storat nishto dodeka pravno ne se odzeme polnomoshnoto
Bukvalno segde ja baraat majkata da se pojavi barem ednash a toa e nevozmozhno bidejki taa e kompletno nepodvizhna
A inaku za Dozzhivotna izdrshka iskreno pochnuvam da se somnevam. Majka mi koga e revoltirana se sili ova ili ona ke napravi, no obichno posle pochnuva pak da naodja izgovori za kerka i; demek mrzata i nesposobnosta trebale da bidat svateni i tolerirani.
Momentalno me faka strav da si napravam dopolnitelni troshoci, ako posle ona se predomisli.
Kako I da e situacijava nemozhe da prodozlhi vaka vo nedogledno bidejki ednostavno ke nema sredstva.
A I dobrata volja se pobrgu me napushta.
Значи и тој дел може да се заврши, нормално со согласност од твојата мајка која очигледно нема намера полномошното да го прекине.