K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,5%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 190 32,4%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,7%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 75 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,1%

• Вкупно гласачи
    587
Член од
14 март 2024
Мислења
4
Поени од реакции
0
don't be silly jump the gilly
Дијамантот трет пат ќе биде задавен во борба за титула. Ќе останат запаметени заедно со Ел Кукуи како едни од најдобрите борци што никогаш не освоиле појас.
:(

Член од
29 март 2013
Мислења
4.643
Поени од реакции
4.481
Мекгрегор и Чимаев двајцата усрани од потенцијалниот епилог па мораа да сторат нешто да ги заебат картите.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.810
Поени од реакции
17.375
Мекгрегор и Чимаев двајцата усрани од потенцијалниот епилог па мораа да сторат нешто да ги заебат картите.
А овој козоебов што ке ги победеше сите, па дури и Џон Џонс. :pos:

Член од
26 јануари 2020
Мислења
878
Поени од реакции
1.159
Овој Мек Грегор... треба да се испише докторат еден како стана олку богат и се... :)

Гнида, никаков професионализам во него.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.975
Поени од реакции
9.636
Овој Мек Грегор... треба да се испише докторат еден како стана олку богат и се... :)

Гнида, никаков професионализам во него.
Ирска сељачана, класичен копач.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
878
Поени од реакции
1.159
Овој Чимаев веќе ми е смешен искрено, потпадна под притисок пошто се тепа против сериозен противник или што е работава? Искрено Витекер за мене е професионалец онака како што треба да изгледа стокмен џентлмен што може да те стопи ко сладолед на рингла за 1 минута.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.810
Поени од реакции
17.375
Oткако го покоси короната пред неколку години му го сјеба плуќното крило и од тогаш има слаб кардио, меѓу другото и подложен е на болести. Инаку Роби не е џабе бивш првак во средната категорија.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.643
Поени од реакции
4.481
Oткако го покоси короната пред неколку години му го сјеба плуќното крило и од тогаш има слаб кардио, меѓу другото и подложен е на болести. Инаку Роби не е џабе бивш првак во средната категорија.
Витакер ми е бр1. Но морам да бидам искрен... премногу е допирлив. Врвен страјкер, али премногу допирлив. Хамзат беше опасен на секое поле против риперот. Е сеа морам да напоменам дека Роберт има јака дефанзива против соборување, али ова е Хамзат и не застанува така лесно.
Така да некако 50-50 ми беше таа борба. Ако Роб беше онака супер спремен, +5 рунди... можда би го гледал со мала предност.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
878
Поени од реакции
1.159
Шо мислите за Переира повторно тепачка со Прочазка или како и да му е името? БИ победил и ако да, мислам дека следно треба да се тепа со Анкалаев и да премини друга дивизија. :D

Член од
29 март 2013
Мислења
4.643
Поени од реакции
4.481
Шо мислите за Переира повторно тепачка со Прочазка или како и да му е името? БИ победил и ако да, мислам дека следно треба да се тепа со Анкалаев и да премини друга дивизија. :D
Јас сум за Перера ол деј лонг, али мислам дека овојпат чехот ја има формулата.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.643
Поени од реакции
4.481
Стрима ли некој лајв? Дајте линкови. Одговара времево за лајв сега, обично наредниот ден ги гледам.

Член од
19 август 2010
Мислења
3.975
Поени од реакции
9.636
Витакер му зема детство на Алискеров! Еден козоеб спречен во неговата непобедливост! Каков нокаут на Витакер, со аперкат го прати во светот на бајките:))

Член од
29 март 2013
Мислења
4.643
Поени од реакции
4.481
Витакер му зема детство на Алискеров! Еден козоеб спречен во неговата непобедливост! Каков нокаут на Витакер, со аперкат го прати во светот на бајките:))
Витакер зациментира тајтл фајт, крај, толку! Прекраснотија, мастерклас.

Kajgana Shop

На врв Bottom