don't be silly jump the gilly
Дијамантот трет пат ќе биде задавен во борба за титула. Ќе останат запаметени заедно со Ел Кукуи како едни од најдобрите борци што никогаш не освоиле појас.
don't be silly jump the gilly
Дијамантот трет пат ќе биде задавен во борба за титула. Ќе останат запаметени заедно со Ел Кукуи како едни од најдобрите борци што никогаш не освоиле појас.
А овој козоебов што ке ги победеше сите, па дури и Џон Џонс.Мекгрегор и Чимаев двајцата усрани од потенцијалниот епилог па мораа да сторат нешто да ги заебат картите.
Чимаев ли има изјавено такво нешто? Не ми се верува, стално го прејза Џонс тој.А овој козоебов што ке ги победеше сите, па дури и Џон Џонс.
Ирска сељачана, класичен копач.Овој Мек Грегор... треба да се испише докторат еден како стана олку богат и се...
Гнида, никаков професионализам во него.
Витакер ми е бр1. Но морам да бидам искрен... премногу е допирлив. Врвен страјкер, али премногу допирлив. Хамзат беше опасен на секое поле против риперот. Е сеа морам да напоменам дека Роберт има јака дефанзива против соборување, али ова е Хамзат и не застанува така лесно.Oткако го покоси короната пред неколку години му го сјеба плуќното крило и од тогаш има слаб кардио, меѓу другото и подложен е на болести. Инаку Роби не е џабе бивш првак во средната категорија.
Јас сум за Перера ол деј лонг, али мислам дека овојпат чехот ја има формулата.Шо мислите за Переира повторно тепачка со Прочазка или како и да му е името? БИ победил и ако да, мислам дека следно треба да се тепа со Анкалаев и да премини друга дивизија.
Витакер зациментира тајтл фајт, крај, толку! Прекраснотија, мастерклас.Витакер му зема детство на Алискеров! Еден козоеб спречен во неговата непобедливост! Каков нокаут на Витакер, со аперкат го прати во светот на бајките)