Не им е ни прв нема да им е и последен.Ова долговлачење со менаџерот во период кога треба да започнат со пазарење на играчи, ми е прв и поголем минус кај ИНЕОС.
Добро е ќе е спремен за почетокот на сезоната и он и Рашфорд, за трансфери да си го прашаат нашите а па и што мора да си арчиме пари на клубот нека има за дивиденди.Меѓу избрканите од составот на Англија и нашиот екс капитен . Ќе може да тркне до Миконос со last minute понуда.
Не е избркан, повреден е. За разлика од Грилиш, Медисон и овој од ливерпул.Меѓу избрканите од составот на Англија и нашиот екс капитен . Ќе може да тркне до Миконос со last minute понуда.
Спремни клубови ни ги собраа играчите нашиве, експертите додека се договорат кој да биде менаџер отиде возот за битни играчи. Нека се носат со виорот.Ни денес немало да има одлука. Ми изгледа дека Инеос се обидуваат позадински да договорат некој, а во исто време сакаат да го чуват Тен Хаг како џокер.
Многу време помина веќе во секој случај и се почна по малку да изгледа дури и аматерски.
Барем да продадеа нешто ама изгледа и за тоа не ги бива. А и ретко кој ги сака нашите (под)просеци со големи плати. Најтешкото е што мора да се продаде нешто пред да се купи, и затоа се си мислам дека Бруно ќе биде жртвеното јагне овде. Ќе лета за 80ина мил еур, па со тие пари да се крпи остатокот од тимот, а оваа варијанта не ми се допаѓа баш.Спремни клубови ни ги собраа играчите нашиве, експертите додека се договорат кој да биде менаџер отиде возот за битни играчи. Нека се носат со виорот.
Жртвено јагне ќе е Каземиро 90%.Барем да продадеа нешто ама изгледа и за тоа не ги бива. А и ретко кој ги сака нашите (под)просеци со големи плати. Најтешкото е што мора да се продаде нешто пред да се купи, и затоа се си мислам дека Бруно ќе биде жртвеното јагне овде. Ќе лета за 80ина мил еур, па со тие пари да се крпи остатокот од тимот, а оваа варијанта не ми се допаѓа баш.
Бриии маино виновен а оризаров решава судоку со голманот на ИсландЕх ако е јак карактер Коби тогаш нема да има проблем,а ако е слаб и се плаши тогаш можеби и нее тоа што мислиме дека е.
Не реков ја кој е крив, акцентот беше за новинарите дека ќе го изедат, јас на тоа си мислам не кој е кривБриии маино виновен а оризаров решава судоку со голманот на Исланд
Грешка е цитатот, не беше за тебе него за “експертите” и новинаритеНе реков ја кој е крив, акцентот беше за новинарите дека ќе го изедат, јас на тоа си мислам не кој е крив